Cat costa o casa La Rosu?

Pretul manoperei + materiale pentru o casa la rosu

Intrebare de la: Vesa Valeriu pe adresa redactiei

” Buna. Va rog sa-mi scrieti care este pretul manoperei (plus materialele constructorului) pentru o casă la rosu, Parter plus Mansarda, cu o suprafata desfasurata de 133 mp (66,5 mp la parter si 66,5 mp la mansarda) pentru o casa ce am dori sa o construim, simpla, fara balcoane si terase, cu acoperis in 2 ape, la sat, in apropierea orasului Timisoara (la o distanta de 10 km). Va trimit alaturat planurile noastre cu parterul si mansarda.Astept un raspuns. Va multumesc frumos, anticipat.”

Raspunsul redactiei:

» Buna ziua. Analizand casa dvs. si facand calcule cu preturile care se practica in ziua de astazi pe piata noastra pentru executia unei case La Rosu ar rezulta urmatoarele costuri:

– Manopera: 5.500E – 8.000E – pretul depinde cu cine executati lucrarea: echipa de meseriasi sau firma specializata;

– Manopera + Materiale: 18.000E – 22.000E – aici pretul nu depinde doar de cu cine executati lucrarea cat si de calitatea materialelor pe care doriti sa le folositi la constructia casei dvs.

» Recomandarea noastra este sa contactati o firma de proiectare care sa va faca niste masuratori exacte de materiale centralizate intr-un deviz de lucrari, in acest fel veti avea un control exact asupra materialelor ce urmeaza sa le platiti pentru a construi casa.

» Daca mai aveti si alte nelamuriri nu ezitati sa ne intrebati folosind formarul de comentarii din josul paginii. SPOR LA CONSTRUIT!Parerea ta conteaza

Scrie parerile sau intrebarile tale despre acest subiect

Campurile cu * sunt obligatorii de completat! Adresa de email nu va fi facuta publica.


*