Cat costa o casa La Rosu?

Pretul manoperei + materiale pentru o casa la rosu

Intrebare de la: Vesa Valeriu pe adresa redactiei

” Buna. Va rog sa-mi scrieti care este pretul manoperei (plus materialele constructorului) pentru o casă la rosu, Parter plus Mansarda, cu o suprafata desfasurata de 133 mp (66,5 mp la parter si 66,5 mp la mansarda) pentru o casa ce am dori sa o construim, simpla, fara balcoane si terase, cu acoperis in 2 ape, la sat, in apropierea orasului Timisoara (la o distanta de 10 km). Va trimit alaturat planurile noastre cu parterul si mansarda.Astept un raspuns. Va multumesc frumos, anticipat.”

Raspunsul redactiei:

» Buna ziua. Analizand casa dvs. si facand calcule cu preturile care se practica in ziua de astazi pe piata noastra pentru executia unei case La Rosu ar rezulta urmatoarele costuri:

– Manopera: 5.500E – 8.000E – pretul depinde cu cine executati lucrarea: echipa de meseriasi sau firma specializata;

– Manopera + Materiale: 18.000E – 22.000E – aici pretul nu depinde doar de cu cine executati lucrarea cat si de calitatea materialelor pe care doriti sa le folositi la constructia casei dvs.

» Recomandarea noastra este sa contactati o firma de proiectare care sa va faca niste masuratori exacte de materiale centralizate intr-un deviz de lucrari, in acest fel veti avea un control exact asupra materialelor ce urmeaza sa le platiti pentru a construi casa.

» Daca mai aveti si alte nelamuriri nu ezitati sa ne intrebati folosind formarul de comentarii din josul paginii. SPOR LA CONSTRUIT!Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*