Cat ma costa sa construiesc o casa?

Cat ne costa o casa?

» Foarte multi dintre noi dorim sa incepem constructia unei case dar nu stim exact la ce costuri sa ne asteptam. Constructia casei nu este la fel de usoara ca atunci cand cumperi o casa, cand stii exact cat si pe ce dai banii, totul fiind la vedere, palpabil si verificabil.

» Daca vrei sa-ti construiesti o casa si nu stii daca iti permiti sa o termini din punct de vedere financiar, consulta niste specialisti care sa-ti determine bugetul de care vei avea nevoie. Va trebui sa te intalnesti cu un agent imobiliar care sa-ti prezinte cateva loturi de teren si pretul aferent acestora, apoi va trebui sa consulti un arhitect sau firma de proiectare care sa-ti determine costurile estimative ale constructiei, in urma realizarii unor liste de cantitati si devize bine puse la punct.

» Dupa ce iti achizitionezi terenul, iar arhitectul iti va da proiectul casei dorit de tine, urmeaza sa te intalnesti cu constructorul caruia sa-i ceri sa-ti arate niste case pe care le-a construit asemanatoare ca dimensiuni cu a ta si sa-ti spuna cam cat a costat o astfel de casa. Deasemenea ei iti vor putea spune diferentele de pret total ale unei case in functie de materialele folosite si costurile manoperei in functie de cerintele tale.

» Vom incerca in continuare sa va prezentam costurile generaliste ale unei case.

Parerea ta conteaza

Scrie parerile sau intrebarile tale despre acest subiect

Campurile cu * sunt obligatorii de completat! Adresa de email nu va fi facuta publica.


*