Panouri termoizolante decorative

Termosistemul decorativ

» Panourile termoizolante decorative reprezinta o idee ingenioasa de a izola si finisa peretele in acelasi timp.

» Pentru peretii exteriori ai casei se utilizeaza diverse materiale, dar toate sunt folosite ori in scopuri estetice, ori in scopuri de izolare, dar niciodata impreuna.

» Pentru a reduce costurile si timpul pentru placarea casei, puteti folosi panouri termoizolante pentru fatada gata finisate. Spre deosebire de materialele de finisare conventionale, termosistemul decorativ indeplineste mai multe functii, deoarece acestea nu doar infrumuseteaza casa, ci si izoleaza peretii exteriori ai casei.

Ce sunt panourile termoizolante decorative?

» Termopanelul este un sistem format dintr-un strat de polistiren cu densitate mare, pe care este aplicat direct din fabrica stratul de finisaj din caramida aparenta. Acest sistem prezinta multiple avantaje, cum ar fi:

 • protectia termica a casei;
 • aspect vizual atractiv;
 • posibilitatea de a fi aplicate pe orice structura, prinderea realizandu-se atat cu adeziv cat si mecanic cu dibluri sau suruburi;
 • daca se alege optiunea de prindere metalica a panourilorm atunci lucrarile se pot efectua in orice perioada a anului, indiferent de temperatura exterioara;
 • reducerea timpului de finisare, datorita marimii placilor si a faptului ca izolarea si finisarea se realizeaza in acelasi timp;
 • optiuni multiple de finisaj;
 • rapiditate in executie.

» Casele, finisate cu astfel de materiale, au un aspect uimitor si sunt protejate in mod fiabil de vremea rea. Acest tip de finisaj este potrivit pentru clima si temperaturile din tara noastra.

» Panourile termoizolane se pot folosi atat pentru fatada casei cat si pentru soclul acestora.

Sursa foto: Pinterest13 Comments

  • V-am fi ajutat cu mare drag la aceasta intrebare dar noi nu vindem produse doar facem articole de prezentare despre constructii. In schimb am trimis cereri de oferte la diversi producatori sa vedem daca putem afla o cotatie de pret pentru aceste produse. O zi buna va dorim in continuare.

 1. Buna ziua. O intrebare se moate monta un astfel de panou decorativ peste izolatia exterioara existenta de 10? Si daca se poate cum? |Ci dibluri mai lungi prin lipire?

 2. Vă rog să publicați sau să ne puneți la dispoziție prin intermediul paginii de Facebook adresa unei societăți care distribuie aceste materiale sau poate un număr de contact să ne putem interesa despre mărimi, preturi și altele.

Scrie parerile sau intrebarile tale despre acest subiect

Campurile cu * sunt obligatorii de completat! Adresa de email nu va fi facuta publica.


*