10 Corpuri de iluminat pentru bucatarie

Lustre bucatarie

» Buna, sunt Anca, editor CasaSiDesign.ro si datorita faptului ca eu personal gasesc foarte important gradul de iluminare dintr-o bucatarie, astazi am ales sa va prezint 10 modele de corpuri de iluminat pentru bucatarie care cu siguranta va vor starni interesul.

» Cheia pentru o iluminare buna in bucataria voastra este sa gasiti echilibrul perfect intre zona de gatit si iluminatul principal al bucatariei. Pentru a avea o bucatarie eleganta trebuie sa găsesti o lustra care sa nu fie nici prea mica, nici prea mare si care sa se potriveasca cu celelalte corpuri de iluminat din casa si cu design-ul interior din incapere. Ele trebuie sa aiba un echilibru perfect intre, dimensiune si material, precum si sa va ofere un iluminat ideal pentru un gatit confortabil si mese relaxante.

corpuri de iluminat bucataria 1

corpuri de iluminat bucataria 2

corpuri de iluminat bucataria 3

Pret Lustre de Bucatarie!

corpuri de iluminat bucataria 4

corpuri de iluminat bucataria 5

» Dimensiunea unui corp de iluminat de bucatarie depinde foarte mult de locatia in care este amplasat. De exemplu, dacă o lustra atarnă deasupra unei mese, a unei insule sau a unui minibar de bucatarie, atunci poate fi mare si inalta, deoarece in acest loc nimeni nu se poate lovi cu capul de ea. Datorita amplasamentului la inaltime mica, principalul lucru este ca lumina sa, sa nu deranjeze ochii celor care stau la masa.

» Cand va decideti sa alegeti stilul corpurilor de iluminat pentru bucatarie, trebuie in primul rand sa studiati foarte bine design-ul actual al bucatariei voastre. Aspectul lustrei sau al corpurilor de iluminat trebuie ales in conformitate cu conceptul general de interior al bucatariei.
corpuri de iluminat bucataria 6

corpuri de iluminat bucataria 7

corpuri de iluminat bucataria 8

corpuri de iluminat bucataria 9

corpuri de iluminat bucataria 10

Sursa foto: Pinterest

Despre Anca 108 Articole
Salutari si bine ai venit! Numele meu este Anca, editor CasaSiDesign.ro, si sunt o mare sustinatoare a lucrurilor frumoase, practice si mai ales a unui stil de viata sanatos. Te invit sa vezi articolele scrise de mine si te rog sa nu uiti sa-mi dai un feedback printr-un comentariu. Iar daca ti-au placut informatiile nu uita sa le si Distribui printr-un Share pe Facebook. Multumesc!

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.