Amenajare apartament 60 mp

Design interior apartament 60mp

» Pentru cei care indragesc spatiile de locuit mai neutre si fara mari exagerari in materie de coloristica, amenajarea acestui apartament, de numai 60 de metri patrati, este un bun exemplu care ne arata ca doar prin utilizarea unor diferite nuante de gri, negru si cateva usoare pete de culoare, putem crea un minunat si calduros spatiu de locuit.

» Inafara de superbele combinatii de culori realizate, acest apartament are si cateva solutii de partitionare si utilizare a spatiilor destul de interesante.

» Integrarea zonei de gatit si luat masa in living creaza o senzatie de spatiu, largime si luminozitate. Texturile si culorile materialelor folosite pentru realizarea finisajelor si a mobilierului fac deliciul privitorilor. In bucatarie a fost proiectat un spatiu special pentru carti si obiecte decorative, spatiu care se regaseste din ce in ce mai rar in locuintele actuale.

» Pentru a putea crea acest spatiu deschis, incluzand bucataria in living, s-a acordat o mare atentie si importanta catre hota care a fost prevazuta deasupra spatiului de gatit, aceasta trebuind sa aiba puterea necesara pentru a putea evacua tot aburul si mirosurile produse de plita de gatit pe gaz.

» Spatiul vitrat asigura cu generozitate luminarea naturala a incaperii, asigurand in acelasi timp si o priveliste deosebita a imprejurimilor.

» Langa bucatarie, o usa de sticla tip oglinda ascunde de ochii musafirilor spatiul de odihna. In dormitor regasim un design simplu cat si elegant in acelasi timp, mobilierul mergand in acelasi trend, combinatie lemn cu materiale moderne.

» Si ultima dar nu cea din urma, toaleta ne prezinta piesa de baza, lavoarul, a carui constructie mascheaza cu eleganta suportul de hartie.2 Comments

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*