Balconul – loc de relaxare si destindere

amenajare balcon de apartament

V-ati inchipuit vreodata sa mergeti in concediu pe balcon?

» Poate ca suna nostim dar sa stiti ca va puteti petrece un weekend de vis chiar si pe balcon, atata timp cat acesta este amenajat intr-un stil de vacanta, care sa va aduca sentimentul ca sunteti la gratar in mijlocul naturii.

» Insa inainte de a ne incepe concediul pe balcon, trebuie sa facem cateva pregatiri: in ceea ce priveste mobilierul, veti avea un avantaj semnificativ daca veti opta pentru modelele care economisesc spatiu si care se pot depozita foarte usor. Aceasta nu inseamna ca veti face compromisuri in ceea ce priveste confortul.

» Un lucru absolut indispensabil este umbrela de soare, care va va apara nu doar de caldura torida, ci si de privirile indiscrete.

» Daca va place sa faceti gratare vara, pe balcon se potriveste cel mai bine gratarul electric de tip masa sau un gratar pe gaze. Nu recomandam gratarele cu foc deschis pe balcon, atat din punct de vedere al sigurantei cat si a faptului ca focul pe lemne produce mult fum care s-ar putea sa-i deranjeze pe restul vecinilor.

» Daca veti aseza jardiniere pentru flori pe balustrada, va veti crea propriul paradis tropical, iar daca aveti suficient spatiu la dispozitie, plantele in ghiveci (cum ar fi pomisorii de lamai sau de masline) va vor incanta simturile intr-o atmosfera mediteraneana.

» Nu uitati: oferiti-va seri linistite si intime in aer liber alegand iluminatul romantic, de exemplu cu ajutorul panourilor solare.

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.