Avantajele alegerii unui acoperiș din țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică autentică

avantajele alegerii unui acoperis din tigla metalica cu acoperire de roca vulcanica autentica
Dacă până acum pe piața din România nu aveai siguranța de a achiziționa un produs acoperit cu adevărat cu granule de rocă vulcanică, ci mai degrabă cu granule de piatră și alte minereuri, lucrurile se schimbă începând cu anul acesta, odată cu intrarea pe piața românească a țiglei metalice cu acoperire de rocă vulcanică autentică, provenită de pe coasta Noii Zeelande, produsă sub brandul Tilcor și distribuită de RoofArt.

Țigla metalică cu acoperire de rocă vulcanică are o serie de avantaje care o transformă în soluția perfectă pentru un acoperiș estetic, durabil și sigur.

În cele ce urmează îți prezentăm câteva avantaje concrete ale alegerii unui acoperiș din țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică, însă – înainte de a prezenta principalele beneficii – vrem să te încurajăm ca de fiecare dată când faci o achiziție să te asiguri că ceea ce achiziționezi este produsul dorit.

Așa cum aminteam anterior, pe piață există și produse ai căror distribuitori pretind că sunt acoperite cu rocă vulcanică, dar sunt, de fapt, cu granule din piatră. În acest context este foarte important să te informezi foarte bine și de proveniența materiei prime înainte să cumperi produsul finit.

Tocmai de aceea trebuie subliniat faptul că țigla metalică cu acoperire de rocă vulcanică de la RoofArt este un produs unic în România, iar roca vulcanică este autentică.

Să vedem, așadar, care sunt avantajale pe care le aduce o astfel de achiziție.

Produs unic, cu avantaje unice

Țigla metalică cu acoperire de rocă vulcanică este un produs unic în România și face parte din categoria produselor premium comercializate de RoofArt.

De altfel, RoofArt este și unicul distribuitor al produselor Tilcor în România, așa că la achiziție vei avea din start garanția implicită că ai cumpărat un produs autentic, original, fabricat de o companie cu tradiție din 1942.

Dincolo de aceste considerente generale, țigla metalică cu acoperire de rocă vulcanică este un produs inovativ și performant, care se potrivește oricărui acoperiș – pe care îl va transforma pe loc într-unul cu aspect rafinat, demn de cartierele rezidențiale din străinătate.

Acest lucru se întâmplă mai ales pentru că în profilul acestui tip de țiglă se regăsesc calitatea și excelența tradiției vechilor meșteri din Noua Zeelandă, care îi inspiră și astăzi pe arhitecții și designerii din întreaga lume.

Dacă vei avea curiozitatea să răsfoiești revistele de home design internaționale, o să descoperi că majoritatea caselor prezente în paginile lor au acest tip de acoperiș. Alegerea nu este deloc întâmplătoare pentru că avantajele țiglei metalice cu acoperire de rocă vulcanică nu se opresc aici.

Cel mai pur oțel

Țigla metalică cu acoperire de rocă vulcanică de la RoofArt are la bază oțel provenit din nisipul cu o concentrație foarte mare de fier care a rezultat în urma dislocării rocilor de pe coasta Noii Zeelande, cu aproximativ 2,5 milioane de ani în urmă. În plus, beneficiază de o protecție Zincalume® (o combinație de 45% zinc și 55% aluminiu) de ultimă generație, care oferă țiglelor rezistență la coroziune și o durată de viață considerabil mai mare decât cea tipică produselor din oțel galvanizate.

Cu alte cuvinte, vei face o achiziție de care se pot bucura și generațiile viitoare și care va crește valoarea casei, în cazul în care vei dori vreodată să o vinzi.

Testată în peste 80 de țări, timp de peste 70 de ani și are un sistem de fixare perfect ascuns

Acest tip de țiglă a fost testat în peste 80 de țări, iar rezultatele obținute au fost de fiecare dată excelente.

În plus, este primul sistem de acoperiș din lume din oțel acoperit cu rocă vulcanică autentică, cu sistem de fixare perfect ascuns. Ce înseamnă acest lucru, mai concret? Înseamnă că produsul este combinația ideală între design și etanșeitate la intemperii.

Oferă cea mai bună performanță termică și eficiență energetică

Sunt recunoscute ca fiind “acoperișuri reci”, necesitatea utilizării sistemelor de aer contiționat fiind comparabil diminuată față de locuințele cu alte tipuri de acoperiș – de exemplu, cele din șindrilă bituminoasă. Un astfel de acoperiș asigură și o ventilare foarte bună, aspect care îți va ajuta locuința să nu se încălzească exagerat pe timpul verii și, de asemenea, să nu piardă căldură în anotimpul rece.

Toate aceste detalii contribuie la obținerea unor facturi cu aproximativ 30% mai mici la energie termică. Sursa acestei informații sunt persoanele din întreaga lume care au ales să achiziționeze un astfel de acoperiș.

Material ușor, care poate fi manevrat cu ușurință

Cu o greutate de aproximativ 6,4 kg/mp, țigla metalică cu acoperire de rocă vulcanică va putea fi manevrată cu ușurință chiar și la înălțimi foarte mari.

Greutatea sa se va dovedi utilă și în cazurile în care vorbim de o locuință cu o structură delicată, care are nevoie de un acoperiș foarte ușor și totodată elegant.

Rezistență la foc, intemperii, cutremure și radiații UV

Țigla metalică cu acoperire de rocă vulcanică este rezistentă la foc (e încadrată în clasa A de incendiu), la intemperii și la cutremure, datorită modulelor fixate individual, care sunt mai puțin susceptibiile să cadă atunci când locuința ta intră într-un scenariu seismic.

De asemenea, acest tip de acoperiș îi va oferi casei tale și protecție împotriva razelor UV și efectelor nocive pe care acestea le au în timp asupra acoperișului.

Produs non-toxic, sustenabil

Acoperișurile din țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică au o amprentă redusă de carbon, ceea ce le transformă în alternative cu adevărat sustenabile.

În plus, apa scursă de pe un astfel de acoperiș nu devine toxică. Testele făcute de OMS au arătat că această apă este potabilă și poate fi folosită în gospodărie, dacă sau atunci când este nevoie.

Necesită o mentenanță minimă și oferă garanții extinse

Un astfel de acoperiș are nevoie de lucrări de întreținere minore, așadar nu va trebui să investești un buget impresionant în mentenanță.

De asemenea, țigla metalică cu acoperire de rocă vulcanică vine la pachet cu garanții extinse de 50 de ani pentru securitate meteo și rezistență la intemperii.

Raport calitate preț-excelent

Toate aspectele amintite în acest articol conduc către o singură concluzie: acest tip de țiglă este cea mai bună alegere pentru cei care își doresc calitate și un preț corect.

Țigla metalică cu rocă vulcanică de la RoofArt este cea mai bună alegere pentru un acoperiș care ține pasul fiecărui stil arhitectural. Testată în peste 80 de țări, așa cum aminteam și anterior, această țiglă îți oferă garanția unui produs calitativ, durabil și sigur.

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*