In luna noiembrie a fiecarui an Romania este asaltata de reduceri masive cu ocazia campaniilor de Black Friday, sau cum mai spun unii conationali de ai nostri " blek fraide ".

Asta inseamna ca in aceasta perioada a anului, toti cei carora le place sa economiseasca banuti, vor avea parte de reduceri substantiale ce vor fi cuprinse intre 20 si 70%, iar pentru unele produse se va ajunge la reduceri de chiar 90% cum au fost in anii trecuti, chiar daca stocul a fost pentru un numar redus de produse.

Inca de la inceputul acestei luni marile campanii de Vinerea Neagra va vor oferi ocazia de a va face provizii la preturi mici de: haine, incaltaminte, accesorii, electrocasnice, articole pentru copii, articole de uz casnic, produse cosmetice, parfumuri, articole sportive, articole pentru masini, carti, rechizite si multe altele.

Bineinteles, ca in orice an primii vizitatori vor avea intotdeauna un avantaj deoarece vor reusi sa prinda produsele la oferta inca in stocuri. In anii anteriori, produsele bune la preturi extrareduse s-au epuizat in primele 10 minute de la deschiderea " blek fraide " de Romania.

Black Friday 2020: Cele mai importante magazine care vor avea Reduceri!

Principala caracterisica a Black Friday 2020 este faptul ca aceasta campanie de reduceri va avea loc in plina pandemie, iar cele mai multe cumparaturi se vor efectua on-line.

Dar nu va faceti griji deoarece marile magazine si-au pregatit platformele astfel incat acestea sa nu se mai blocheze, singura voastra grija fiind faptul sa aveti bani pe card si eventual sa aveti cont deja creat pe platforme pentru a putea beneficia de primele reduceri ale marilor magazine.

Astfel NU RATATI REDUCERILE. E momentul perfect sa achizitionati cadourile de Craciun pentru copii, prieteni si familie. Deasemenea este momentul oportun sa va schimbati electrocasnicile sau sa va achizitionati diverse gadget-uri, telefoane sau chiar si mobilier in casa.

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*