Pret manopera casa la rosu 2018 – Cat costa o casa la Rosu?

intrebari si raspunsuri

Pret manopera casa la rosu 2018

Intrebare de la: Vesa Valeriu pe adresa redactiei: Pret manopera casa la rosu 2018

” Buna. Va rog sa-mi scrieti care este pretul manoperei (plus materialele constructorului) pentru o casă la rosu, Parter plus Mansarda, cu o suprafata desfasurata de 133 mp (66,5 mp la parter si 66,5 mp la mansarda) pentru o casa ce am dori sa o construim, simpla, fara balcoane si terase, cu acoperis in 2 ape, la sat, in apropierea orasului Timisoara (la o distanta de 10 km). Va trimit alaturat planurile noastre cu parterul si mansarda.Astept un raspuns. Va multumesc frumos, anticipat.”

pret manopera casa la rosu

pret manopera casa la rosu

Raspunsul redactiei:

» Buna ziua. Analizand casa dvs. si facand calcule cu preturile care se practica in ziua de astazi pe piata noastra pentru executia unei case La Rosu ar rezulta urmatoarele costuri:

– Manopera: 6.000E – 8.000E – pretul depinde de cu cine executati lucrarea: echipa de meseriasi sau firma specializata;

– Manopera + Materiale: 20.000E – 25.000E – aici pretul nu depinde doar de cu cine executati lucrarea cat si de calitatea materialelor pe care doriti sa le folositi la constructia casei dvs.

» Recomandarea noastra este sa contactati o firma de proiectare care sa va intocmeasca un proiect tehnic de executie si sa va faca niste masuratori exacte de materiale, centralizate intr-un deviz de lucrari, in acest fel veti avea un control exact asupra materialelor ce urmeaza sa le platiti pentru a construi casa.

» Aici puteti gasi cateva tarife ale manoperei practicate de constructorii autohtoni: Preturi manopera

» Atunci cand va apucati de constructia unei case este foarte important sa stiti de la inceput la ce cheltuieli va bagati. Si chiar si-asa tot vor aparea costuri suplimentare si cheltuieli neprevazute.

» Costurile executiei unei case sunt influentate de: locatie, proprietatile solului, distanta fata de utilitati, accesul la proprietate, pretul proiectului, costurile cu dirgintele de santier, costul materialelor, dimensiunea casei si multe altele.

» Daca mai aveti si alte nelamuriri nu ezitati sa ne intrebati folosind formarul de comentarii din josul paginii. SPOR LA CONSTRUIT!

1 Comment

  1. Buna seara! Ma intereseaza pretul la rosu cu acoperis si manopera la o casa cu mansarda! Parter 70 mp iar la etaj tot 70 mp si o terasa! Va multumesc!terenul se afla la Siria la distanta de 30 km de arad

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.