Cate caramizi intra la un gratar?

gratar din caramida

As vrea sa stiu cate caramizi intra la un gratar?

Intrebare de la: Adrian Paraschiv pe adresa redactiei

“Buna ziua. Am vazut un gratar frumos la voi pe facebook, cu schite cu tot, dar nu mai reusesc sa gasesc unde ati postat.

Vreau sa-mi fac in primavara un gratar din gradina si ma interesa cam cate caramizi intra la constructia unui gratar si de unde le pot cumpara.

Daca imi puteti trimite si o schita de gratar sau ceva de genu ar fi super.

Va multumesc frumos!”

Raspunsul redactiei:

» Buna ziua. Banuiesc ca ati vazut modelul de gratar Camarad. La constructia acestuia intra 278 de caramizi cu dimensiunile 240 x 115 x 63mm. Puteti folosi caramizi normale, sau pentru un efect mai deosebit puteti folosi caramizi cu model.

»  Mai multe detalii despre constructia acelui gratar si cate caramizi intra la un gratar gasiti in urmatorul articol:

Cum se construieste un gratar din caramida?

» Daca mai aveti si alte nelamuriri ne puteti scrie in sectiunea de comentarii aflata in partea de jos a paginii.

Despre Robert 72 Articole
Salut dragi cititori! Numele meu este Robert si dupa 20 de ani de munca in santierele tarii si din strainatate, am decis sa ma asez in fata calculatorului si sa va impartasesc din experienta mea profesionala acumulata in decursul timpului. Sper ca articolele mele sa va fie de un real folos!

5 Comments

  1. Buna ziua !Pe mine m_ar interesa cate caramizi ar intra intr-un gratar cu plita atasata.Multumesc ptr raspuns !

  2. Mie mi-a facut un meserias anul trecut un gratar de caramida plina cu plita si cuptor si au intrat in jur de 600 de caramizi. Acum depinde de model si dimensiuni. Cel mai bine faci cum am facut eu. i-am aratat modelul mesterului si el mi-a facut un necesar de materiale aproximativ asa, ca spre final a trebuit sa mai iau vreo 30 de caramizi ca n-a nimerit exact calculul. Cel mai bine e sa iei mai putine caramizi si apoi in functie de cate iti mai cere mai cumperi ca sa nu ramai cu ele

    • BUNĂ ZIUA,

      VĂ ROG SĂ-MI TRIMITETI POZE CU MODELUL DE CUPTOR, PLITA SI GRTARA DIN CARAMIDĂ CĂCI DOREC SĂ CONSTRUIESC SI EU… MULTUMESC ANTCIPAT TEL 0784 225 815 STER CONSTANTI DIN BACĂU

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.