Ce inseamna cand visezi ca esti gravida?

sarcina in vis

Ce inseamna cand visezi ca esti insarcinata? Sa vedem ce ne sugereaza cele mai populare dictionare de vise.

Sarcina dupa dictionarul lui Miller

Huse Chei Auto din silicon E-Husa

A te vedea insarcinata in vis inseamna ca nu vei fi fericita cu sotul tau. Dupa un astfel de vis, pot aparea probleme, poti fi dezamagita. Daca femeia asteapta de fapt un copil, atunci visul ii promite un rezultat de succes al nasterii, dupa care va intra rapid in forma.

Sarcina dupa dictionarul lui Vanga

A te vedea insarcinata intr-un vis, conform lui Vanga, este o bucurie pentru o femeie casatorita si necaz pentru o femeie necasatorita. Visul poate insemna si ca vor veni schimbari placute in viata ta personala. Sarcina altcuiva in vis – o recompensa monetara brusca. Daca sarcina intr-un vis se termina cu nasterea, atunci vor veni schimbari importante in viata, va fi posibil sa scapi de probleme. Cu cat a fost mai usor sa nasti in vis, cu atat lucrurile se vor rezolva mai usor.

Sarcina in cartea islamica de vise

Pentru o fecioara sau o femeie singura, sarcina intr-un vis vorbeste despre o casatorie iminenta. Dar o femeie in varsta trebuie sa fie atenta la boli. Daca sotul si-a visat sotia insarcinata, cartea de vis explica acest lucru ca un semn pozitiv: il asteapta vesti bune. Daca un barbat viseaza ca el insusi este insarcinat, atunci proprietatea sa va creste.

Sarcina dupa dictionarul lui Freud

„Uneori un trabuc este doar un trabuc”, spunea Freud insusi despre interpretarea viselor. Sarcina ta in vis apartine acestei categorii – este un prevestitor al sarcinii in realitate. De asemenea, visul poate reflecta nemultumirea unei femei cu relatia ei actuala si, in curand, se va intalni cu un candidat mai demn. Un barbat care se vede insarcinat intr-un vis este gata sa devina tata, este complet multumit de relatia actuala. Dar pe viitor poate avea probleme cu femeile. Este posibil ca actuala uniune sa se prabuseasca.

Sarcina dupa dictionarul lui Loff

Interpretarea este in acelasi mod pentru persoanele de sex, varsta si stare civila diferita – este un simbol al creativitatii sau al bunastarii materiale.

Sarcina dupa dictionarul lui Nostradamus

cele mai bune masini de spalat rufe

Sarcina ta intr-un vis, in absenta acesteia in realitate, prezice probleme minore si pierderi minore. Daca visezi alta persoana insarcinatas, atunci cineva vrea sa imprumute bani de la tine.

Sarcina in cartea de vis ezoterica

Ezoteristii impart visele despre sarcina in doua mari grupuri: visele despre tine sau altcineva. In primul caz, va asteapta pierderi, in al doilea, vi se va cere sa imprumutati bani. Asigurati-va ca bugetul dumneavoastra poate face fata acestei sarcini financiare.

Sarcina dupa dictionarul lui Hasse

Mediumul credea ca sensul somnului este influentat de varsta femeii care l-a vazut. Pentru tinerele domnisoare, un vis promite o relatie stabila, plina de armonie si fericire; pentru femeile in varsta, sarcina intr-un vis poate fi un prevestitor al unei plecari iminente intr-o alta lume.

Comentariul psihologului

Sarcina reflecta procese precum gestatia, acumularea, singuratatea, cultivarea, conservarea, creatia. Toate sunt importante nu doar pentru nasterea fiziologica a unui copil, ci si pentru latura spirituala a personalitatii – pentru hranirea si maturizarea proiectelor creative, pentru acumularea de forta pentru a lua decizia corecta, pentru pastrarea in siguranta a anumitor sentimente si stari emotionale.

Despre Irina 203 Articole
Buna! Sunt Irina si scriu pentru a aduce un folos cititorului. Imi doresc ca familiile romane sa fie fericite si informate, caci un popor educat este un popor puternic! Incerc sa aduc cat mai multe informatii utile in fiecare articol.

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.