Intrebare de la: Andreea pe adresa redactiei:

Buna ziua. Ce tip de instalatie de incalzire imi recomandati pentru incalzirea casei? Care ar fi cea mai convenabila si economica varianta? Am tot citit pe internet diverse teorii si explicatii incat nici nu mai stiu ce sa alegem pentru casa noastra. Care zic sa punem pe gaz, care spun sa punem o pompa de caldura ca asta e viitorul. Un vecin care are pe peleti spune ca a lui e cea mai buna si ca pe gaz o sa fie scump. Nici nu stiu ce sa mai cred. Va rog frumos sa ma ajutati cu niste raspunsuri corecte pentru a putea lua decizia cea mai buna!

 

Citeste mai jos raspunsurile cititorilor!

 
forum constructii case
Adauga o intrebare!
 
Vezi si alte intrebari de la cititori!
 

6 Comments

  1. Incalzire pe radiatoare cu pompa de caldura aer-apa de la Nibe . La o casa de 280mp construiti consumul este de aprox 5500 lei / in toata casa( incalzire, apa calda, lumina si gatit)

  2. Daca aveti gaz la poarta cea mai buna varianta este o centrala pe gaz in condensare. Va asigur ca este cea mai ieftina si buna varianta. Atat in ceea ce priveste costul de achizitie a centralei si a echipamentelor cat si in ceea ce priveste costurile cu facturile. Sunt instalator de meserie si am montat cam de toate, iar in timp in urma unor calcule cost beneficiu din punctul meu de vedere varianta pe gaz ramane cea mai rentabila.

  3. Centrală pe gaz și calorifere cu termostat (chiar dacă nu ai gaz in zona bănuiesc ca poți cumpara un rezervor de capacitate mare Pe care îl alimentezi cu gaz odată pe
    An ).Și in viitoarea casa la fel vom opta ,se deși am văzut mulți pe grup cu încălzire prin pardoseala noi vom Alege tot varianta cu calorifere după îndelungi căutări și întrebări pe la oameni care au prin pardoseala .

  4. Centrala pe gaz. Calorifere aluminiu. 110 mp. 350 lei iarna apa calda, caldura, aragaz. Vara 20,30 lei apa calda si aragaz.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.