Constructie casa

Constructie casa - etape, sfaturi si idei

» Pentru un om obisnuit, realizarea unei case de vis este un tel in viata. Majoritatea dintre noi dorim sa avem o casa trainica, in care sa traim fericiti alaturi de familie, numai ca nu stim cum se construieste una.

» Va vom prezenta in articolele noastre, cateva idei de baza despre constructii, pentru a intelege mai bine fenomenul si pentru a sti ce pasi trebuie sa urmati pentru a reusi sa aveti casa mult visata.

» Circa 85% dintre noi construim o singura casa pe parcursul vietii, astfel ca abia la sfarsitul executiei, realizam ce greseli am facut pe parcursul lucrarilor, greseli care nu mai pot fi remediate sau a caror remediere ar insemna costuri nerentabile.

»   Din cauza lipsei de experienta in constructia unei case, foarte multi beneficiari pierd atat bani cat si calitate in executie. De aceea incercam sa va expunem informatii care va vor salva: timp, bani si calitate.

finisarea caselor din paie
Constructia Casei

Case din baloti de paie

Citeste Cartea!Case din paie –  o solutie naturala si ieftina » Stresul zilnic, stilul de viata din ce in ce mai agitat si aglomeratia din […]

fundatie casa si cofraje
Constructia Casei

Fundatia – Fundatie casa

Fundatie casa – Defintie » Fundatia casei reprezinta elementul de constructie care suporta intreaga greutate a cladirii. O fundatie de casa preia practic incarcarile de […]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*