Constructie casa

cum construim o casa

Constructie casa - etape, sfaturi si idei

» Pentru un om obisnuit, realizarea unei case de vis este un tel in viata. Majoritatea dintre noi dorim sa avem o casa trainica, in care sa traim fericiti alaturi de familie, numai ca nu stim cum se construieste una.

» Va vom prezenta in articolele noastre, cateva idei de baza despre constructii, pentru a intelege mai bine fenomenul si pentru a sti ce pasi trebuie sa urmati pentru a reusi sa aveti casa mult visata.

» Circa 85% dintre noi construim o singura casa pe parcursul vietii, astfel ca abia la sfarsitul executiei, realizam ce greseli am facut pe parcursul lucrarilor, greseli care nu mai pot fi remediate sau a caror remediere ar insemna costuri nerentabile.

»   Din cauza lipsei de experienta in constructia unei case, foarte multi beneficiari pierd atat bani cat si calitate in executie. De aceea incercam sa va expunem informatii care va vor salva: timp, bani si calitate.

finisarea caselor din paie
Constructia Casei

Case din baloti de paie

Case din paie –  o solutie naturala si ieftina Cuprins: Case din paie –  o solutie naturala si ieftinaCare sunt avantajele unei case din paie?De […]

fundatie casa
Constructia Casei

Calculator Fundatie Casa

Fundatie casa – Defintie Cuprins: Fundatie casa – DefintieCe este o fundatie?Calculator fundatie casaTipuri de fundatii in constructii » Fundatia casei reprezinta elementul de constructie […]

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.