Intrebare de la: Flavius J. pe adresa redactiei:

” Bună ziua am o întrebare pentru voi: Jos la demisol am un garaj și vreau să-mi pun centrală pe lemne. Întrebarea mea este urmatoare: pot să pun pe același horn și un șemineu în living? Menționez faptul ca livingul e deasupra garajului cum ar fi la parter. Vreau să mai menționez că hornul are vreo 12 metri și e făcut din cărămidă plină iar interiorul hornului gaura e de 25 pe 25 în diametru. Vă mulțumesc foarte mult pentru eventualele raspunsuri.

 

Citeste mai jos raspunsurile cititorilor!

 
forum constructii case
Adauga o intrebare!
 
Vezi si alte intrebari de la cititori!
 

8 Comments

  1. Da merge dar trecerea de la șemineu la cos trebuie sa fie făcută la un unghi de minim 45grade nu drept și dacă este posibil montați și un heblu la trecerea dintre șemineu și cosi.

  2. Eu am centrală jos la subsol si sus chiar deasupra un semineu funcționează perfect mentionez ca am horn din inox diametru 250

  3. Toți cei care susțineți că pot să funcționeze centrala și șemineu în același coș de fum spuneți vă rog dovada video prin care nu este fum prin șemineu legile firii a naturii și a fizicii spune că nu e voie să bagi în același coș de fum două focare unul mai jos unul mai sus fumul de jos iasă sus la primul nivel puneți mâna pe carte și învățați doar dacă ai două coșuri pentru un singur coș cu ieșiri și intrări separate Da mă rog faceți fiecare cum vreți

  4. Nu este indicat,in anumite condiții atmosferice,fumul urca până la un anumit nivel al hornului,după care refulează exact în încăperea șemineului.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*