Cum poți beneficia la maximum de apa din gospodăria ta, cu produsele de la zep.ro

zep scule si unelte

Vremea a început să devină din ce în ce mai capricioasă și imprevizibilă în ultimii ani, indiferent de anotimp.

Nu știi niciodată când precipitațiile abundente pot să producă probleme în gospodăria ta. Din acest motiv este bine să fii pregătit și să îți achiziționezi din timp, de pe site-ul zep.ro, accesoriile și instalațiile necesare care te vor scoate din impas în caz de inundație. Varietatea produselor și a ofertelor te va ajuta să iei deciziile cele mai bune pentru casa și grădina ta, iar investiția va fi pentru un timp cât mai îndelungat.

Pompa de apă – produsul care elimină apa în exces

Apa este vitală pentru a avea o curte verde și sănătoasă, dar și pentru ca tu să-ți poți desfășura treburile casnice fără griji. Pentru acest lucru ai nevoie ca apa să fie curată și, dacă te confrunți cu situații neplăcute, să o poți evacua la timp.

Vestea bună este că, odată cu trecerea timpului, tehnologia a avansat, așa că nu mai este nevoie să folosești găleți pentru a transporta anumite cantități de apă sau pentru a evacua apa din anumite spații.

Pompa de apa murdara este instrumentul de care ai nevoie pentru a drena surplusul de apă din curte, iaz, piscină, subsol, fântână sau pentru vidanjarea foselor septice. Acest produs are o utilitate extrem de variată și reprezintă o investiție de care vei putea să profiți la maximum. Ea poate fi folosită atât în interiorul casei, cât și în exteriorul acesteia, în funcție de modelul ales și de caracteristicile sale. De asemenea, atunci când o folosești, trebuie să ții cont și de tipul de impurități existente în apă pentru a-i asigura o bună funcționare.

Pentru a-ți fi mai ușor să iei o decizie, iată o listă cu principalele specificații de care trebuie să ții cont atunci când începi căutările!

  1. Puterea motorului și debitul de apă sunt caracteristici strâns legate ce influențează rapiditatea cu care se drenează apa din zona afectată. Debitul se măsoară în metri cubi sau litri pe oră și este influențat de capacitatea motorului, astfel că, performanța pompei de apă alese ține cont de acești factori.
  2. Înălțimea de pompare este un factor important care influențează traseul apei spre locul dorit și poate face diferența în efectuarea cu succes a unor sarcini. Capacitatea la care pompa poate să ridice apa variază de la un producător la altul, motiv pentru care este bine să te documentezi înainte de a cumpăra.
  3. Capacitatea de a drena particulele solide din apă este utilă atunci când apa care urmează a fi transportată este murdară sau are impurități. Există mai multe tipuri de pompe care pot aspira particulele solide, de la 5 mm pana la 30 mm, dar și unele cu capacitate mai mare, de aproximativ 35 mm. În cazul unui conținut mai dens, acesta poate fi aspirat cu ajutorul unor pompe cu tocător. Acestea pot varia ca formă și configurare, însă duc la bun sfârșit sarcina de aspirare și au rolul de a tăia și mărunți reziduurile care intră în pompă odată cu apa.
  4. Temperatura lichidului pompat nu trebuie să depășească 40⁰C pentru ca aparatul să nu se deterioreze. Totuși, fiecare producător are recomandările sale pe care trebuie să le respecți dacă vrei să folosești produsul un timp îndelungat.
  5. Ține cont de zona unde ai nevoie să instalezi pompa de apa murdară: la suprafață sau în adâncime. Cele de suprafață se instalează în apropierea ariei de unde apa va fi pompată și o evacuează prin intermediul unui furtun. Acestea sunt potrivite pentru adâncimi mici, sub 9 m, iar cele submersibile se scufundă complet în apă.

Accesează site-ul zep.ro și adaugă în coșul de cumpărături produsele de care ai nevoie pentru ca gospodăria ta să fie dotată cu echipamente moderne ce îți garantează rapiditate și eficiență în desfășurarea activității. Nu rata reducerile de vară și comandă online tot ce ai nevoie, fără să te deplasezi și să pierzi timp!

logofooter

Articol scris şi publicat de către ranjakmedia.ro

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.