Cum sa amenajezi camera scolarului?

25 de idei de amenajare a camerei scolarului

» Reinceperea scolii este un prilej excelent de redecorare a camerei copiilor. Copiii isi petrec in acest fel mai mult timp cu parintii, in timp ce adultii isi pot vedea si educa copiii in ceea ce priveste a fi organizati si eficienti. Copiii pot fi foarte creativi, spontani si pot avea niste idei minunate despre decorarea camerelor, mai ales fiind vorba de camera lor.

» Stergerea dulapurilor si a rafturilor, mutarea mobilierului pentru a crea o schimbare vizuala sau pentru a adauga noi accente camerei, reprezinta idei excelente pentru redecorarea camerei inainte de scoala. Adaugarea de corpuri de iluminat noi sau crearea de noi spatii de depozitare imbunatateste designul camerei si aduce mai mult confort in viata copiilor, pregatindu-i pentru reintoarcerea la scoala.

» Va prezentam mai jos cateva idei de decor a camerei scolarului.

Sursa foto: Pinterest

» Proiectele prezentate de noi au rolul de a va inspira. Asteptam opiniile voastre in legatura cu acest proiect completand formularul de comentarii de mai jos.Despre Anca 55 Articole
Din pasiune pentru scris si lucrurile frumos amenajate, am decis sa-mi impartasesc ideile si gandurile pe acest blog. Numele meu este Anca, editor CasaSiDesign.ro si sper ca articolele pe care le realizez sa fie de bun augur pentru voi, cititorii nostri!

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*