Cum sa amenajezi un apartament de 63mp?

Idei de amenajare a unui apartament

» Cu ajutorul maiestriei designer-ului Marianne Mamontov, va prezentam o idee de amenajare a unui apartament de 63mp. Proiectul a fost numit “Un spatiu mic amenajat in stil mare”.

» Ideea principala de design a apartamentului a fost aceea de a imbina stilul eco cu cel urban, realizand o combinatie armonioasa de caldura si prospetime generate de influentele eco ale materialelor folosite. Prin urmare culorile folosite au fost alese in ton cu culorile naturale ale pamantului, copacilor si vegetatiei. Pana si finisajul peretilor si al tavanelor imita pamantul crapat in urma secetelor.

» Va invitam sa va inspirati si sa va delectati cu placere.

 

Sursa foto: arhinovosti.ru

Despre Anca 108 Articole
Salutari si bine ai venit! Numele meu este Anca, editor CasaSiDesign.ro, si sunt o mare sustinatoare a lucrurilor frumoase, practice si mai ales a unui stil de viata sanatos. Te invit sa vezi articolele scrise de mine si te rog sa nu uiti sa-mi dai un feedback printr-un comentariu. Iar daca ti-au placut informatiile nu uita sa le si Distribui printr-un Share pe Facebook. Multumesc!

2 Comments

  1. Buna ziua sunt interesata de acest articol, mai ales de fabricantul peretelui din lemn, sculptat.
    As dori sa am informatii legate de pret, de dimensiuni, si de material, pentru o receptie intro cladire de birouri. Multumesc

  2. Buna ziua,
    Vreau sa izolez subsolul unui apartament situat la parter.
    Pardoseala apartamentului este foarte rece
    Ce materiale de izolatie imi recomandati?

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.