Cum sa protejezi un copil de caderea pe fereastra?

sistem blocare geam

Stirile despre copii care cad de la ferestrele apartamentelor lor nu sunt rare. Ce se poate face pentru a preveni repetarea unor astfel de incidente? Afla din randurile de mai jos.

De ce cad copiii?

Huse Chei Auto din silicon E-Husa

Cel mai adesea, copiii cu varste cuprinse intre un an si cinci sau sase ani cad de la ferestre. La aceasta varsta, ei invata in mod activ despre lume si au multe de vazut in afara ferestrei. Prin urmare, in jurul unui an, cand copilul invata sa se urce pe canapea, pe pat sau oriunde doreste, va fi tentat, cu siguranta sa se urce pe pervazul ferestrei.

Din pacate, a vorbi cu un copil sub sase ani despre cat de periculoasa este o fereastra este adesea inutil. Chiar daca ii explicati totul intr-un mod jucaus, este posibil ca, dupa un timp, copilul dumneavoastra sa uite.

sistem blocare geam termopan

Plasele de tantari sunt un pericol?

In ultimii ani, numarul geamurilor de termopan din locuinte a crescut. Parintii ar trebui sa fie constienti de pericolele implicate. Geamurile din termopan se deschid mai usor decat cele din lemn. Si daca fereastra este echipata cu o plasa de tantari, devine si mai periculoasa pentru copil. El percepe in subconstient plasa ca pe o bariera de protectie, se sprijina pe ea si cade. Majoritatea copiilor cad din acest motiv.

Protectie geam copii

Principala regula este destul de evidenta: nu lasati niciodata copilul singur intr-o camera cu fereastra deschisa.

In plus, multi parinti le permit copiilor lor sa se joace pe pervazurile ferestrelor. Acest lucru nu trebuie facut pentru ca copilul sa nu se obisnuiasca cu faptul ca fereastra si pervazul ferestrei reprezinta un loc de joaca pentru el.

Pentru a va proteja copilul achizitionati un sistem blocare geam termopan. Acestea vin intr-o varietate de forme. De exemplu, puteti cumpara manere de ferestre cu chei. Este posibil sa platiti putin mai mult, dar isi merita banii: aceasta poate fi fixata cu o cheie in modul de ventilatie. Companiile de instalare a ferestrelor din plastic pot oferi diferite optiuni de sisteme blocare geam, cu acestea puteti fi siguri ca copilul dumneavoastra va fi bine.

Despre Irina 203 Articole
Buna! Sunt Irina si scriu pentru a aduce un folos cititorului. Imi doresc ca familiile romane sa fie fericite si informate, caci un popor educat este un popor puternic! Incerc sa aduc cat mai multe informatii utile in fiecare articol.

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.