Cum sa-ti faci un adapost sub un pod?

Transformarea unui pod in locuinta

» Stiu ca era o vreme cand toti romanasii nostri plecati prin strainatate dormeau la inceput pe sub poduri pana reuseau sa se puna pe picioare. In zilele noastre spaniolul Fernando Abellanas a ales sa construiasca un adapost sub un pod din Valencia pentru a locui temporar, nu din lipsa de bani, ci din dorinta de a experimenta o astfel de senzatie…de a locui sub un pod, exact ca atunci cand eram copii si inventam tot felul de corturi sub masa sau ne faceau bunicii corturi din balotir de paie sau gramezi de coceni de porumb.

» Adapostul include rafturi, scaune si chiar un spatiu de dormit, toate fiind suspendate de grinzile podului.

» Proiectul este un  adevarat exemplu inteligent de arhitectura “parazitara” si face uz de grinzile existente de sub pod pe post de sine. Accesul se face cu ajutorul unui “transportor” metalic improvizat care se deplaseaza cu ajutorul unor role pana la zona de locuit.

» Un proiect interesant care ar fi de folos multor persoane neajutorate care locuiesc pe strazi, fara un acoperis deasupra capului.

Sursa foto: lebrel.org

Despre Robert 72 Articole
Salut dragi cititori! Numele meu este Robert si dupa 20 de ani de munca in santierele tarii si din strainatate, am decis sa ma asez in fata calculatorului si sa va impartasesc din experienta mea profesionala acumulata in decursul timpului. Sper ca articolele mele sa va fie de un real folos!

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.