Cum si unde sa-ti usuci rufele daca stai la apartament?

unde sa usuc rufele in apartament

9 Solutii de uscare a rufelor cand locuiesti la bloc

» Toti cei care locuim la apartament stim cat este de greu sa usuci rufele mai ales daca ai copii mici si speli aproape zilnic.

» In articolul de astazi am ales sa va prezint cateva solutii de uscare a rufelor atunci cand locuim la bloc. Asa ca hai sa incepem.

unde sa ne uscam rufele in apartament

Unde sa-ti usuci rufele?

Huse Chei Auto din silicon E-Husa

1. Pe balcon

» Cred ca cea mai mare parte a persoanelor care locuiesc la bloc isi usuca rufele pe balcon. E cea mai simpla solutie, chiar daca asta inseamna sa-ti etalezi garderoba privirilor vecinilor de peste strada.

2. In masina de spalat cu uscator

» Mai nou au aparut masinile de spalat cu uscator care isi fac treaba destul de bine, doar ca programul o sa dureze putin mai mult si veti consuma mai multa energie.

» Practic ce se intampla? Dispozitivul sufla aer cald in tambur, uscand astfel rufele. Pentru o uscare buna, volumul rufelor din masina de spalat trebuie sa fie mai mic, prin urmare, pentru a usca o cantitate mai mare de rufe, va trebui sa faceti mai multe cicluri de uscare.

Pret Masina de Spalat cu Uscator!

3. In masina de uscat rufe

» O masina speciala de uscat rufe are o putere mare, prin urmare este capabila sa usuce un numar mare de rufe simultan. Cu toate acestea, astfel de dispozitive sunt la fel de voluminoase ca o masina de spalat, de aceea pentru montajul uneia va trebui sa aveti si spatiu necesar, ceea ce e destul de greu intr-un apartament.

Pret Masina de Uscat Rufe!

4. Pe un uscator electric

» Uscatorul electric poate fi instalat in orice camera fiind nevoie doar de o conectare la o priza. In functie de tipul de tesatura se selecteaza modul si temperatura corespunzatoare. Hainele de pe uscatorul electric se usuca rapid si nu se deterioreaza.

Pret Uscator Electric!

5. Pe un uscator clasic de podea

» Uscatoarele clasice de podea nu necesita elemente de fixare, ele pur si simplu se amplaseaza pe pardoseala intr-un loc convenabil voua. Acestea se gasesc in comert la diferite dimensiuni si modele, unele fiind mai rezistente ca si structura reusind sa sustina bine greutatea rufelor de la o intreaga masina de spalat.

Oferte Uscatoare Clasice!

6. Pe un uscator de perete

» Aceste sisteme sunt de obicei montate pe un perete. Sunt pliabile sau retractabile. Numarul de lucruri pe care le poate sustine un astfel de uscator depinde de marimea si caracteristicile sale

» O alta versiune compacta a unui uscator de perete este aceea care poate fi instalata pe calorifer. Este usor si va permite sa va uscati rapid hainele.

Pret Uscator de Perete!

7. Pe un uscator de tavan

» Astfel de structuri sunt fixate pe tavan sau fix pe perete sub tavan, rufele fiind intinse pe niste sfori prinse de suporti.

» Un alt tip de uscator de tavan este cel reglabil pe inaltime. Pentru a agata hainele umede, acesta se coboara la o inaltime confortabila dupa care se ridica inapoi pe tavan.

Pret Uscator de Tavan!

8. In spatele blocului

» In sezonul cald, uscarea hainelor afara este comoda si rapida, mai ales daca uscatorul este amplasat intr-o gradina curata si aerisita. Cu toate acestea, totusi trebuie sa fii cu ochii pe rufele tale, ori sa nu dispara, ori sa nu scuture vreu vecin mizerie pe ele.

uscarea rufelor in spatele blocului

cele mai bune masini de spalat rufe

9. In uscatorul de pe casa scarii

» Unele blocuri din vremea comunismului aveau incluse la unele etaje ale scarii niste camere speciale pentru uscarea rufelor, deoarece nu este foarte bine sa uscati rufe in casa deoarece poate aparea fenomenul de condens la interior ce poate provoca igrasie si mucegai.

® Citeste si: Cum scap de mucegai?

» Puteti face acest lucru daca nu cumva unul din vecini a ocupat in mod abuziv aceasta camera speciala de uscat rufe si a transformat-o intr-un dormitor. De obicei cam asa s-a intamplat in foarte multe cazuri.

Cum imi usuc rufele in interiorul apartamentului?

» Inainte de a usca lucrurile in interiorul locuintei este indicat sa le stoarceti foarte bine. Cu cat ramane mai putina apa in ele cu atat de usuca mai repede si cu atat mai putina umiditate se creeaza in apartament.

» Asigurati o buna ventilatie a zonei de locuit. Acest lucru va ajuta la o evaporare rapida a umezelii evitand aparitia mucegaiului si a igrasiei.

» Amplasati uscatoarele de rufe langa ferestre sau calorifere.

» Atunci cand alegeti o camera pentru uscarea rufelor este important sa tineti cont de prezenta mirosurilor straine. De aceea nu este foarte indicat sa uscati rufele in bucatarie si nici chiar in baie daca aceasta nu este bine ventilata.

» Deasemenea nu este indicat sa uscati rufe in camera copiilor, deoarece evaporarea apei cu deteregenti din rufe poate duce la reactii alergice la copii.

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.