Curățenie de sărbători cu copiii in casa?

firma de curatenie iasi

3 moduri prin care poți face acest lucru!

Atunci când copiii intră în viața noastră ei aduc lumină și veselie, însă deopotrivă și dezordinea inerentă inocenței copilăriei. Poate fi greu uneori să te ocupi de curățenia generală, de curățenia de sărbători, atunci când cei mici sunt în preajma ta. Dacă și tu te confrunți cu această problemă, iată câteva soluții pe care ar trebui să le ai în vedere dacă vrei să te bucuri de curățenie fără a simți frustrarea că nu reușești să faci în casă mai nimic.

Apelează la o firmă specializată de curățenie

Dacă nu ai timpul necesar și nici spațiul pentru a face curățenia în mod temeinic, atunci ar trebui să optezi pentru alegerea unei firme de curatenie case Iasi care să se ocupe de locuința ta. În funcție de opțiunile tale, vei vedea că în câteva ore te vei bucura e o casă curată, incluzând aici chiar și cele mai dificile lucruri: curățarea pervazelor, a glafurilor, spălarea vitrinelor, curățarea feroneriei și a caloriferelor, a spațiilor predispuse la strângerea prafului și chiar ștergerea și igienizarea podelelor. Dacă una dintre temerile tale cu privire la curățenie era aceea de a folosi substanțe de curățat în preajma copiilor, atunci cu o firmă de curățenie specializată poți uita de acest lucru. Tu poți ieși la o plimbare cu cei mici, în vreme ce personalul calificat va face casa lună.

firme de curatenie case iasi

Crează-ți un plan de curățenie zilnic

Uneori este indicat să etapizezi lucrările, dacă nu ai cum să termini totul într-o singură zi. Poți pune planul pe hârtie și îl poți realiza în zile succesive, până la atingerea obiectivului propus. Vei vedea că în acest fel curățenia este și mai ușor de întreținut, iar tu nu vei resimți oboseala și frustrarea că treaba nu se mai termină.

Îți poți seta obiective simple, care să includă ștergerea geamurilor într-o singură zi, curățarea pe zile a camerelor apartamentului sau chiar igienizarea zilnică a suprafețelor.

Organizează foarte bine locuința și scapă de lucrurile inutile

Uneori curățenia devine dificilă de făcut din cauza multitudinii de lucruri care nu își găsesc locul. Fă o reorganizare a spațiului înainte de a te apuca de curățenie, astfel încât să îți fie mai ușor să așezi lucrurile și să le ai la vedere atunci când ai nevoie de ele. Aruncă lucrurile inutile, sau donează-le și păstrează ceea ce îți este cu adăvărat util. Specialiștii ne spun că adesea lucrurile dezorganizate creează în sine impresia unei camere murdare, așa că un prim pas spre curățenia de sărbători poate fi chiar acesta. Implică și copiii în această activitate, învățându-i să își strângă jucăriile și să organizeze lucrurile în funcție de ce păstrează și ce nu.

Curățenia se poate face chiar și cu copiii alături, însă necesită câțiva pași și un strop de ajutor. În definitiv, orice soluție ai alege, este important ca rezultatul să îți fie ție pe plac, iar tu să te simți confortabil în casa ta.

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.