Decorarea casei in ziua nuntii

Decorarea casei in ziua nuntii

Asa cum este traditia, in ziua nuntii mirele trebuie sa vina sa ia mireasa de acasa. Odata cu el vor veni si nasii cu un alai de invitati care iti vor vizita casa. Pentru a nu te prinde nepregatita, astazi iti vom prezenta cateva sfaturi si idei marca Ghid-Nunta.ro despre cum sa-ti decorezi casa in ziua nuntii.

Ziua nuntii este un eveniment extrem de important in viata oricarei femei, iar pentru un eveniment cu asa greutate, nu trebuie sa avem ornate doar masinile, restaurantul si biserica, trebuie sa avem grija ca si locuinta miresei (de unde incepe totul) sa fie frumos aranjata.

De unde sa incepi decorarea unei case sau a unui apartament?

Banner Ford husa cheie auto webp

Primul pas este curatenia generala. Ar fi indicat ca cineva sa te ajute cu aceasta curatenie, ori parintii, ori prietenele sau de ce nu, poti apela la serviciile unei firme profesionale de curatenie.

Degeaba ai flori si ornamente peste tot, daca geamurile sunt murdare iar mobila e plina de praf.

Pentru decorarea casei accesoriile pot fi cumparate direct de pe internet sau puteti sa cereti ajutorul celor de la firma de decoratiuni. Iar daca sunteti genul DIY atunci puteti incerca chiar sa le confectionati manual.

In orice caz, trebuie sa cumparati totul dinainte pentru a nu fi prinse nepregatite cu o zi doua inainte de nunta.

Decorarea va trebui sa inceapa inca de la partea de intrare in locuinta. Daca stati la bloc, atunci puteti decora usa principala a scarii, iar daca stati la casa, puteti decora poarta cu crengi de brad, flori si baloane. Sau puteti opta pentru o arcada frumos decorata cu flori naturale.

Daca aveti scari cu balustrade, atunci ar fi indicat sa le decorati si pe acestea cu tul, flori si baloane.

Pentru a crea o atmosfera festiva va trebui sa-ti pui la contributie imaginatia si sa folosesti fix ideile care iti plac.

Dupa ce ati decorat intrarea in locuinta va trebui sa decorati camera in care va avea loc pregatirea miresei. Incercati sa lasati doar obiectele importante de mobilier astfel incat sa fie camera cat mai aerisita si sa incapa toate domnisoarele de onoare in ea.

Ce materiale sa folositi la decorare?

Este indicat sa decorati camera cu ajutorul unor materiale usor de gasit pe piata, cum ar fi: buchetele de flori puse in vaze inalte, petale, ramuri de brad, ghirlande, pene de paun, baloane, etc.

Poti folosi orice iti doresti, doar sa te decizi la un anumit stil pe care vrei sa-l abordezi, iar cel mai indicat ar fi sa fie in acelasi stil cu decorul salii de nunta.

Incercati sa folositi flori naturale, de sezon, si neaparat sa nu fie ofilite.

Multe persoane renunta la decorarea locuintei in ziua nuntii, insa pentru a avea niste fotografii de nunta deosebite, este indicat totusi sa decorati cat de cat si casa din care veti pasi in viata ca si mireasa.

Mai jos va prezentam mai multe fotografii din care sa va inspirati in decorarea casei in ziua nuntii.

1. decor nunta balustrada scari

2. decor nunta apartament

3. turta miresei

4. decoratiuni florale nunta

5. decor oglinda nunta

6. decor dormitor mireasa

7. decor sufragerie nunta

8. decor flori oglinda mireasa

9. decor flori nunta minibicicleta

10. accesorii imbracatul miresei

10. accesorii imbracatul miresei

11. decor minimalist nunta

12. decorarea camerei miresei

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.