Betonul in interiorul caselor si apartamentelor moderne

finisaje din beton la interior

Finisaje din beton aparent la interior

» Betonul este unul dintre acele materiale pe care, pana de curand, putini oameni au indraznit sa le foloseasca in design-ul interior. Alei prin gradina, pardoseli de garaje, stalpi de gard, astfel din finisaje din beton au fost acceptate, insa nu stim cum vor reactiona romanii la un blat de bucatarie din beton finisat sau pardoseala unei bai.

» Cu toate acestea, in ultimii ani, odata cu cresterea popularitatii stilului industrial si mai ales a celui minimalist, finisajele cu beton brut la interior au castigat simpatia sustinatorilor design-ului modern din intreaga lume.

» Design-erii si arhitectii au descoperit o anumita estetica si un anumit farmec in finisajul din beton si au inceput sa utilizeze in mod activ acest material simplu in proiectele lor.

finisaj interior din beton
finisaj living din beton

» Betonul este un material ecologic, disponibil cam peste tot si la un pret accesibil fata de alte materiale de finisaj. Cu o prelucrare adecvata, betonul, completat de obiecte de decor si mobilier frumoase, poate arata nu mai putin luxos si sofisticat decat marmura, granitul sau alte placi ceramice de finisaj.

» Mai departe o sa va prezint cateva exemple care demonstreaza ca betonul poate fi folosit in orice stil de interior, conferindu-i un farmec industrial deosebit.

Pereti din beton la interior

Banner Ford husa cheie auto webp

» Peretii din beton sunt o solutie indrazneata inerenta spatiilor care isi doresc un look industrial. Betonul este un fundal ideal pentru afise luminoase, picturi sau fotografii de dimensiuni mari.

perete cu finisaj din beton
pereti din beton brut

Tavan din beton

» Betonul este din ce in ce mai folosit pentru a decora tavanul in stilurile industriale si minimaliste. Cu toate acestea, trebuie avut in vedere faptul ca tavanul este mai intunecat decat peretii de aceea este indicat a se folosi la incaperi inalte, pentru a nu interveni efectul de apasare.

tavan din beton brut
finisaj tavan din beton brut

Pardoseala din beton finisat

» Pardoselile din beton castiga foarte multa popularitate in ultima vreme. Sunt ieftine, durabile, ecologice, si, cel mai important, foarte usor de intretinut.

» Pardoseala din beton poate avea textura originala bruta sau poate fi lustruita si acoperita cu un lac lucios. O astfel de pardoseala va arata cu adevarat luxoasa intr-un interior eclectic modern.

pardoseala din beton finisat
pardoseala din beton elicopterizata
pardoseli din beton elicopterizat

» Un alt avantaj al unei pardoseli din beton este abilitatea de a o vopsi sau a o decora cu modele folosind diverse sabloane. In ziua de astazi gasim la vanzare o gama foarte variata de vopseluri pentru beton, oferind astfel posibilitati nesfarsite pentru ideile tale creative.

Structuri de beton aparente

» Betonul este un material versatil pentru crearea unor varietati de structuri: coloane, nise, rafturi si blaturi.

stalpi aparenti din beton

Obiecte de mobilier si decor din beton

» Daca nu sunteti inca pregatit pentru o pardoseala sau un tavan din beton brut in casa voastra, atunci puteti incepe prin a folosi cateva obiecte de decor realizate din beton.

obiecte decorative din beton
ghivece din beton
chiuveta lavoar din beton
bucatarie finisata din beton
blat bucatarie din beton

» Nu trebuie sa va fie frica de beton. Este un material natural, placut la atingere, cu o culoare si o textura confortabila pentru ochi. Inconjurati-l cu decor original, asezati un covor frumos, atarnati perdele stralucitoare, iar betonul din interior va reflecta culori noi, oferind casei voastre o atmosfera calma si senina.

Despre Anca 108 Articole
Salutari si bine ai venit! Numele meu este Anca, editor CasaSiDesign.ro, si sunt o mare sustinatoare a lucrurilor frumoase, practice si mai ales a unui stil de viata sanatos. Te invit sa vezi articolele scrise de mine si te rog sa nu uiti sa-mi dai un feedback printr-un comentariu. Iar daca ti-au placut informatiile nu uita sa le si Distribui printr-un Share pe Facebook. Multumesc!

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*