Gratar din caramida sub forma de pian

gratar in forma de pian

Cum sa-ti faci gratarul din gradina sub forma unui pian?

» Toata lumea isi doreste un gratar din caramida in jurul caruia sa-si petreaca serile frumoase de vara alaturi de prieteni si familie, degustand din bunatatile incinse pe gratar combinate cu o bere rece si buna.

» Calitatea unui gratar depinde in mare masura de materialele de constructie selectate, de proiectul pentru gratar si tehnologia de executie a acestuia. In ceea ce priveste proiectarea gratarului din caramida, acesta poate fi gandit direct pe o fundatie in aer liber, sau poate fi construit in interiorul unui foisor, totul depinzand de gusturile si potentialul fiecaruia in parte.

» Primul pas este sa alegeti locul de amplasament al viitorului gratar si apoi sa va hotarati la o schita sau un model de gratar pentru a sti cu precizie cate si ce materiale de constructii trebuie sa cumparati.

» Gratarul, inafara de faptul ca va ajuta sa preparati diverse preparate delicioase, are si calitatea de mobilier de gradina. Va prezentam in continuare cateva schite gasite pe Pinterest zilele trecute ale unui model de gratar ce imita cu succes design-ul unui pian. Nu cunoastem autorul acestor schite dar sunt foarte bine realizate si ii multumim pe aceasta cale. Speram sa va placa si voua!

Materiale necesare:

Vezi Pretul pe Emag!

Vezi Pretul pe Emag!

Vezi Pretul pe Emag!

Vezi Pretul pe Emag!

Vezi Pretul pe Emag!

Vezi Pretul pe Emag!

Vezi Pretul pe Emag!

Vezi Pretul pe Emag!

» Speram ca schitele prezentate sa va fie de ajutor si va asteptam si pe voi sa ne trimiteti fotografii cu modele de gratare realizate de voi.

SPOR LA CONSTRUIT!!!

Sursa foto: Pinterest

Despre Robert 72 Articole
Salut dragi cititori! Numele meu este Robert si dupa 20 de ani de munca in santierele tarii si din strainatate, am decis sa ma asez in fata calculatorului si sa va impartasesc din experienta mea profesionala acumulata in decursul timpului. Sper ca articolele mele sa va fie de un real folos!

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.