Idei de amenajare a unui living rustic

living rustic cu semineu si scari din piatra naturala bruta

Cum sa-ti amenajezi living-ul in stil rustic?

» In urmatorul articol vom incerca sa va prezentam mai multe detalii si imagini despre amenajarea unui living rustic.

» Stilul rustic este un stil de interior popular, adaptat in mod special persoanelor care doresc un produs unic, realizat manual, consumabile casnice si urmele nepretuite de timp. Interioarele rustice sunt, de obicei, foarte romantice, fermecatoare si bineinteles cu farmecul vintage. Stilul rustic atrage oameni care apreciaza valorile traditionale si cauta mobilier de inalta calitate, inclusiv mobilier de camera. Principala caracteristica a stilului placut de living din cele mai vechi timpuri este amestecul de calitate si functionalitate.

living rustic

» Camerele de locuit rustice sunt pline de farmec si caldura si, de obicei, sunt interpretate ca fiind foarte bune, deoarece sunt un loc preferat de intalnire pentru toti membrii familiei. Ferestrele care abunda de lumina solara suficienta, fermecatoarele draperii rustice, acoperind doar o parte din suprafetele ferestrelor, cu motive si culori tipice proeminente, vor completa atmosfera rustica a incaperii. Prin alegerea tipului potrivit de mobilier de camera, nu veti gresi niciodata, iar ambientul si caldura acestui stil sunt de neinlocuit in comparatie cu orice alt stil de decorare. Iata cateva idei interesante pentru amenajarea camerei de zi intr-un stil rustic:

grinzi false din lemn

semineu din piatra

candelabru living rustic

Idei design living rustic

Banner Ford husa cheie auto webp

Stralucirea rece a finisajelor moderne, metalice si lucioase, nu au fost pe placul tuturor. Unii oameni au gravitat inapoi la natura si la materialele ecologice, deoarece, dupa parerea lor, o astfel de atmosfera, naturala, favorizeaza odihna si relaxarea, iar pentru a realiza acestea cel mai potrivit stil de aplicat este cel rustic.

semineu living rustic

amenajare living rustic

dormitor rustic

design living rustic

Principalele materiale folosite in amenajarea unui living rustic sunt:

  • Lemnul: acesta este materialul prinicipal pentru implementarea stilului rustic si de obicei se foloseste intr-un mod cat mai brut, cu noduri si fisuri. Cel mai adesea lemnul nu se va folosi lacuit sau lustruit, pastrandu-si frumusetea naturala.
  • Piatra: atunci cand se foloseste piatra in design-ul interior rustic, aceasta trebuie sa fie intr-o forma cat mai bruta pentru a reflecta cat mai bine formele sale naturale.
  • Metalul: daca se recurge la folosirea metalului acesta trebuie deasemenea sa fie cat mai putin prelucrat, intr-o forma cat mai bruta si de preferinta vopsit in negru.
  • Mobilierul: deobicei in realizarea stilului rustic se foloseste mobilier din lemn masiv fara nici un element modern in echiparea acestuia.
  • Semineu: nu trebuie sa folositi un semineu foarte modern, un semineu simplu din caramida sau piatra ar trebui sa fie suficient pentru a adauga un efect decisiv stilului rustic dorit.

sufragerie cu semineu

idei de amenajare living

candelabru rustic din fier forjat

usi metalice culisante pentru interior

grinzi aparente din lemn

idee de amenajare cu grinzi aparente din lemn

grinzi aparente din lemn si spoturi

design interior rustic

Sursa foto: Pinterest

Despre Anca 108 Articole
Salutari si bine ai venit! Numele meu este Anca, editor CasaSiDesign.ro, si sunt o mare sustinatoare a lucrurilor frumoase, practice si mai ales a unui stil de viata sanatos. Te invit sa vezi articolele scrise de mine si te rog sa nu uiti sa-mi dai un feedback printr-un comentariu. Iar daca ti-au placut informatiile nu uita sa le si Distribui printr-un Share pe Facebook. Multumesc!

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*