Intrebare de la: Radu D. pe adresa redactiei:

” Avind casa izolata cu polistiren de 5, driscuita si varuita, pot veni cu al doilea strat de izolatie, dar de data aceasta cu vata minerala sau bazaltica sau de sticla sau cum i se mai spune? Bineinteles, necesita mai intii amorsare si eventual sa zgirii finisajul existent. Nu am decocorativa, e doar var. Multumesc

 
Raspuns redactie:
Buna ziua. Puteti face izolarea suplimentara cu vata bazaltica peste finisajul existent. Trebuie mai intai sa spalati bine peretele, eventual cu jet de apa, apoi aplicati o amorsa de perete exterior, un primer mai calitativ, iar apoi puteti trece la termoizolarea cu vata bazaltica.
Mai jos aveti un link in care puteti vedea cum se face acest lucru:
https://casasidesign.ro/izolarea-casei-cu-vata-minerala.html

Citeste mai jos raspunsurile cititorilor!

 
forum constructii case
Adauga o intrebare!
 
Vezi si alte intrebari de la cititori!
 

3 Comments

  1. Eu am pus 10cm de vata bazaltica peste polistiren de 5cm si a iesit totul perfect. Asa cum ati scris mai sus. Am degresat suprafata cu apa si detergent. Apoi am clatit cu apa curata peretele, am lasat sa se usuce si apoi am aplicat un Primer de la Mapei, am lasat iar sa se usuce si apoi au trecut baietii la lipit vata. Va trebuie niste “cuie” cu floare mai lungi ca sa prinda bine in perete.

    • Salut Viorel. Imi poti spune te rog cum se comporta lucrarea dupa 1 an?
      Avand in vedere pretul la gaze, as vrea sa fac si eu anvelopare cu vata bazaltica peste polistiren de 10 si temcuiala decorativa.
      Multumesc

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*