fbpx

Laptisorul de matca si beneficiile sale

beneficii laptisor de matca

Laptisor de matca – beneficii

» Laptisor de matca – un amestec savant de mai multe elemente vitale pentru sănătatea, dar şi pentru echilibrul nostru. Este un complement alimentar cu multiple virtuţi!

» Legenda spune că suveranii Chinei Antice atribuiau lăptişorului de matcă nişte particularităţi extrem de speciale. După aceştia, aceasta avea darul de a prelungi vigoarea sexuală!

» Extrem de rar şi de greu de găsit timp de foarte mulţi ani, lăptişorul de matcă era rezervat exclusiv capetelor încoronate.

» Lăptişorul de matcă este realizat de către albine, pentru a hrăni cu acesta regina. Acesta este mâncarea exclusivistă a reginei, care beneficiază în interiorul stupului de o longevitate foarte importantă!

» Aceste este comparat foarte des cu mierea, datorită aspectului său gelatinos, însă nu are nici gustul nici culoarea acesteia.

» Medicina tradiţională chineză recomandă folosirea lăptişorului de matcă în special în cazul durerilor articulare, în cazul hipertensiunii arteriale, a diabetului, a tulburărilor menstruale, în cazul stărilor importante de oboseală sau a infertilităţii.

Proprietati laptisor de matca

» Lăptişorul de matcă este utilizat şi datorită proprietăţii sale regeneratoare, dar şi de a creşte rezistenţa organismului în faţa stresului mai ales.

» Substanţă naturală de o înaltă calitate nutritivă, lăptişorul de matcă mai are însă numeroase secrete de dezvăluit! Acesta acţionează ca şi un antibiotic, revitalizant, întăreşte sistemul imunitar, aduce mai multă vitalitate şi încetineşte procesul de îmbătrânire al pielii!

laptisor de matca

» Proprietăţile sale anti-îmbătrânire sunt datorate conţinutului său bogat de vitamine din complexul B, dar şi datorită bogăţiei sale de glucide, proteine, oligoelemente, săruri minerale şi lipide!

» Vitamina B care este prezentă într-o mare cantitate în lăptişorul de matcă, este elementul care îi va permite să reducă pierderea părului sau să remedieze problemele legate de piele.

» Lăptişorul de matcă are un efect regenerator asupra pielii, ştergând orice urmă de oboseală, redându-i acesteia strălucirea şi catifelarea în acelaşi timp!

» Reducând şi neutralizând efectele oxidării celulare, lăptişorul de matcă sete cel care întârzie şi apariţia ridurilor şi menţine cât mai mult cu putinţă supleţea pielii. Lăptişorul de matcă este un aliat de nădejde şi pentru păr sau unghii!

laptisor de matca pentru copii

» Dacă aveţi un copil care se pregăteşte de examen, lăptişorul de matcă îi poate veni în ajutor! Acesta poate creşte performanţele intelectuale şi posedă o acţiune anti-stres.

» Lăptişorul de matcă se prezintă sub forma unui amestec vâscos, de culoarea alb-gălbui, şi are un gust uşor înţepător. Puteţi urma o cură cu lăptişor de matcă consumând în fiecare dimineaţă, timp de o lună, câte un gram pe stomacul gol.

» Nu pretindem că lăptişorul de matcă vă va face să trăiţi 200 de ani, însă vă va permite să vă păstraţi forţa şi tinereţea cât mai mult timp cu putinţă! Este ideal pentru a lupta împotriva problemelor cauzate de frig, de sezonul rece şi pentru a vă păstra energia!

Disclaimer CasaSiDesign consulta un medic

Despre Anca 72 Articole
Din pasiune pentru scris si lucrurile frumos amenajate, am decis sa-mi impartasesc ideile si gandurile pe acest blog. Numele meu este Anca, editor CasaSiDesign.ro si sper ca articolele pe care le realizez sa fie de bun augur pentru voi, cititorii nostri!

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


UA-36601212-1
error: Alert: Text protejat prin CopyScape!!!