Luminator mansarda

Luminator vechi mansarda – solutii pentru inlocuire

Intrebare de la: Dragos Alexandru pe adresa redactiei: 

“Buna ziua,

Doresc sa înlocuiesc luminatorul unei mansarde, însă nu știu exact ce soluții ar fi. Am discutat cu cei de la Velux și au zis ca nu le permite forma și dimensiunea, iar cei cu tâmplăria termopan au zis ca nu dispun de sisteme pentru acoperiș.
Imobilul se afla in București.
Am atașat câteva poze.
Orice idee sau recomandare este binevenita.
Multumesc anticipat.”

luminator mansarda

luminator mansarda

Raspunsul redactiei:

» Buna ziua. Incercati sa discutati cu cei de la Fakro. Din ce stim noi acestia realizeaza ferestre de mansarda si luminatoare sub orice forma si dimensiune.

https://www.fakro.ro/ferestre-de-mansarda/tipuri-de-ferestre-de-mansarda/non-standard/ferestre-de-mansarda-non-standard

2 Comments

  1. Intr-un final am pus un velux si am spatiul ramas l-am completat cu dulgherie si acoperis. Am ramas uimit ce lipsa de profesionalism exista pe piata din Romania. Am luat o teapa, am inclocuit veluxul de 2 ori si tabla de 3 ori, pentru ca se infiltra apa.
    Feriti-va de firma Expert Acoperisul Ideal si de site-ul http://www.reparatiitigla.ro. Mi-au adus o coaja de tabla cutata de 0.3 pe care au sifonat-o la montaj, mi-au distrus restul acoperisului, inclusiv ramele de velux existente in care au dat gauri. Dupa certuri si discutii, au venit si le-au inlocuit, au promis ca dau tabla jos si pun tigla ondulata Bilka cu caroiaj nou, dar sa mai dau o diferenta de 2000 lei, pe langa cei 14.400 lei platiti initial. Apoi au trimis tigla ieftina de 0.4, fara destule accesorii. A trebuit sa mai cumpar eu ce mai era nevoie ca sa iasa treaba ok si tot s-a sifonat si asta, dar sper ca in final sa nu se mai infiltreze.
    Aveti mare grija, in tara sunt ft multi care incearca sa va fure si sa va pacaleasca cu servicii mizere. Apelati doar la firme recomandate de producatori ( Velux, Fakro, Bilka, etc )

  2. In afara de partea cu ” apelati doar la firme recomandate de producatori”, eu as mai avea un sfat: contract insotit de factura si garantie pentru montaj ( o garantie a montajului de 3 ani este suficienta ). Doar asa pot fi trasi la raspundere cei care au executat prost o lucrare. Iar in contract sa apara detaliat lista de materiale vanduta si care va fi montata.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.