Sa scapi de kilogramele in plus este dificil, dar nu imposibil. Va puteti corecta silueta prin dieta si exercitii fizice. Primele rezultate vor fi vizibile intr-o saptamana, iar dupa 3-6 luni de exercitii fizice regulate si o alimentatie adecvata, kilogramele in plus vor fi doar amintiri.
Fiecare femeie viseaza la un abdomen plat cu o definitie musculara frumoasa. De cele mai multe ori, masurile drastice sunt luate dupa nastere – imediat ce alaptarea inceteaza, femeile incep sa experimenteze diete si exercitii extreme. Femeile care sunt la inceput de drum vor sa piarda rapid grasimea de pe burta, coapse si picioare. Exercitiile fizice se transforma adesea in traume si entorse, iar pastilele dubioase duc la un pat de spital.
Cu toate acestea, exista o reteta simpla. Este necesar sa se tina o cura de slabire, sa se consume o cantitate suficienta de lichid, antrenament in mod regulat, lucrand nu numai abdomenul, ci si alte grupuri de muschi. Va fi nevoie de cel putin 3 pana la 6 luni pentru a obtine o definitie frumoasa fara a va compromite sanatatea.
Meniu de slabit pe 7 zile
Nicio dieta stricta nu aduce rezultate care sa dureze o viata intreaga. Trebuie sa va reconsiderati obiceiurile alimentare pentru a evita sa recastigati kilogramele pierdute dupa diete rigide.
Nutritionistii spun ca trebuie sa mananci portii mici, dar des. Cantitatea zilnica de alimente este impartita in 5-6 mese, intre care nu trebuie sa treaca mai mult de 2-3 ore. In acest caz, nu vei suferi de senzatie de foame si nu vei simti slabiciune, ameteli. Dimensiunea portiei nu trebuie sa depaseasca 350-500 de grame de alimente solide, in functie de greutatea corporala si de intensitatea exercitiilor fizice.
In timpul pierderii in greutate, alimentele trebuie fierte sau gatite la aburi. Legumele trebuie consumate proaspete.
Meniu pentru o saptamana de slabit
Ziua 1
- Mic dejun – fructele preferate (cu exceptia bananelor si a strugurilor), o portie de iaurt cu continut scazut de grasimi sau branza de vaci.
- Pranz – 100 gr. hrisca fara ulei si sare, 50-100 gr. piept de pui fiert.
- Cina – legume inabusite sau tocana de legume, o bucata de paine uscata.
Ziua 2
- Mic dejun – jumatate de pachet de branza de vaci, un pahar de chefir cu continut scazut de grasime si 50 gr. de zmeura sau coacaze negre (puteti folosi congelate).
- Pranz – 150 gr. peste la aburi, salata cu rosii si castraveti fara ulei, un pahar de ceai fara zahar.
- Cina – 150 gr. de vinete si un cartof fiert.
Ziua 3
- Mic dejun – ou fiert, o bucata de paine neagra, un pahar de suc de rosii.
- Pranz – un bol mic de supa de vita si o bucata de paine integrala.
- Cina – salata (castraveti, ridichi, verdeata), 200 gr. de ciuperci fierte.
Ziua 4
- Mic dejun – o portie de branza de vaci, 100 ml de chefir si o jumatate de grapefruit.
- Pranz – 100 gr. peste sau piept de pui, 150 gr. varza calita, suc proaspat.
- Cina – supa de legume si o bucata de paine.
Ziua 5
- Mic dejun – fulgi de ovaz pe apa cu caise uscate (4-5 buc.), cafea.
- Pranz – 150-200 de gr de vinegret, cartofi fierti, un pahar de compot de mere.
- Cina – hrisca la aburi si o rosie de marime medie.
Ziua 6
- Mic dejun – grapefruit de marime medie si un pahar de ceai verde.
- Pranz – peste la aburi, 150 g de varza, un pahar de compot de mere.
- Cina – 100 g de paste de grau dur, o portie de legume inabusite, ceai.
Ziua 7
- Mic dejun: mar, cafea fara zahar.
- Pranz – 200 gr. orez, salata de fructe de mare, ceai.
- Cina – o portie de salata cu varza proaspata si morcovi, un pahar de compot de fructe uscate.
Beti zilnic intre 2 si 3 litri de apa minerala pura, pe langa compoturi, ceai si cafea. Apa trebuie sa fie bauta cu o jumatate de ora inainte sau la o ora dupa masa.
Nu repetati aceasta dieta mai mult de o data la fiecare 2 luni. In restul timpului, mancati portii mici de 5-6 ori pe zi. Sunt excluse din dieta produsele de panificatie si de cofetarie, alimentele grase si afumaturile, sosurile crema, conservele si dulciurile.
Comentarii recente