Miros urat in frigider – Cum scapi de el?

miros urat in frigider

Cum scoti mirosul din frigider?

» In articolul urmator vom discuta despre subiectul miros urat in frigider si vom vedea cu ce se scoate mirosul din frigider si mai ales ce sa pui in frigider sa nu mai miroase.

» Cea mai eficienta metoda de a scapa de mirosul neplacut din frigider este decongelarea acestuia. Pentru a face acest lucru, deconectati aparatul, iar apoi spalati si stergeti bine toate rafturile, tavile, peretii si garniturile de cauciuc

» In cazul in care nu doriti sa utilizati produse chimice de uz casnic, va prezentam mai departe cateva alternative.

cum scot mirosul din frigider

Lamaie in frigider

Banner Ford husa cheie auto webp

» Proprietatile germicide si racoritoare ale sucului de lamaie fac ca aceste citrice sa fie ideale pentru curatarea tuturor suprafetelor.

Metoda 1

» Strangeti sucul unei lamai intr-un litru de apa calda si stergeti cu o laveta imbibata in solutie toate suprafetele frigiderului iar apoi stergeti cu o carpa de bumbac uscata.

Pret Absorbante Miros Frigider!

Metoda 2

» Pentru a elimina mirosurile foarte intepatoare si urate ar trebui sa amestecati suc de lamaie cu niste spirt medicinal. Spalati frigiderul cu aceasta solutie, iar apoi puneti o lamaie taiata in 4 pe rafturile frigiderului. Dupa cateva ore, scoatei lamaia din frigider si umpleti cu alimente.

Metoda 3

» Ca masura preventiva, puteti pastra oricand o lamaie taiata in 4 in frigider sau puteti chiar lasa coji de lamaie sau citrice in interior pentru a avea mereu un miros placut in frigider.

scapa de miros urat in frigider cu lamaie

Bicarbonat de sodiu

» Bicarbonatul de sodiu are proprietati dezinfectante, indepartand usor si rapid diversi microbi si mai ales ajuta si la eliminarea senzatiei de “miros urat in frigider”.

Metoda 1

» Pentru a curata suprafetele frigiderului, va trebui sa diluati 2 linguri de bicarbonat de sodiu intr-un litru de apa calda. Folositi aceasta solutie pentru a sterge rafturile, tavile si peretii frigiderului. Dupa ce frigiderul s-a uscat, toate alimentele pot fi returnate la locul initial.

Metoda 2

» Pentru a evita mirosurile neplacute, expertii in curatenie recomanda plasarea unui recipient mic cu bicarbonat de sodiu pe unul din rafturile frigiderului. Substanta va absorbi in mod constant mirosurile neplacute si astfel nu veti mai avea miros urat in frigider.

Solutie de permanganat de potasiu

» Acest leac miraculos va scapa de mirosul de carne stricata si oua clocite. Mai intai spalati tot interiorul frigiderului cu apa calda si stergeti-l bine pana se usuca.

» Apoi diluati un sfert de lingurita de permanganat de potasiu intr-un litru de apa si stergeti toate suprafetele frigiderului cu aceasta solutie. Dupa uscarea suprafetelor se pot aseza din nou alimentele in frigider.

Otetul – o solutie anti miros urat in frigider

» Se amesteca apa calda si otet intr-un raport de 1:1. Se sterge intreg frigiderul pe interior cu aceasta solutie dupa care se va sterge cu apa curata.

» Dupa acest procedeu se va lasa 4-6 ore frigiderul cu usa deschisa pentru a se elimina complet mirosul de otet.

cum scoti mirosul urat din frigider

Fructe si legume anti miros urat in frigider

» Exista mai multi absorbani naturali pe care gospodinele de pun de obicei intr-un frigider curat. Printre acestea se includ merele, cartofii si ceapa.

» Este suficient sa le taiati felii si sa le pastrati pe rafturile frigiderului timp de 2-3 zile. Dupa aceea ar trebui sa scapari de senzatia de miros urat in frigider.

Pret Absorbante Miros Frigider!

6 Comments

  1. Felicitari pentru articol. Chiar nu stiam cu ce se scoate mirosul urat din frigider. Omul cat traieste invata.

  2. Mereu m-am intrebat ce sa pui in frigider sa nu mai miroase, iar acum am aflat. O banala lamaie rezolva problema!

  3. Am sa incerc si eu ce ati prezentat. Eu am miros urat in frigider no frost de la Beko. O sa-l sterg si apoi o sa pun si eu cate o felie de lamaie pe rafturi poate imi dispare mirosul urat din frigider.

  4. Si pana la urma de ce miroase frigiderul? Nu cumva ar trebui sa sortam mai des alimentele din frigider si sa aruncam ce ar putea declansa miros urat in frigider. Eu cel putin asa fac.

  5. Si eu am avut miros neplacut in frigider, dar am rezolvat aceasta problema prin spalare strasnica si apoi am pus lamaie. Acum nu mai am probleme

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*