Oferta de Crăciun pentru casa ta. Cumpără gresie și faianță la cel mai mic preț, de la Ceramall!

top gresie si faianta 2023

Renovarea casei poate fi un adevărat maraton de idei, timp si buget, dar, luna aceasta, poți profita de reducerile de preț la gresie și faianță, de la Ceramall. Atunci când o iei de la zero, totul poate părea copleșitor, însă gândul la rezultatul final îți va oferi satisfacția reușitei. Trecând prin acest proces, îți vei putea crea oaza ta de liniște și relaxare, în timp ce îți vei transforma casa în acasă.

Înarmează-te cu răbdare, atunci când pornești la drum, gândește-te ce tip de finisaje, gresie și faianță, îți dorești, pune-ți ideile pe hârtie și începe research-ul pe site-urile de specialitate.

Astfel îți vei face o idee despre prețuri, materiale și modul în care le poți combina, pentru a obține un rezultat spectaculos.

Poți da startul căutărilor pentru gresie și faianță navigând pe site-ul ceramall.ro. Vei descoperi numeroase modele de gresie și faianță la preț special, care îți vor satisface gusturile, dar și bugetul, deoarece până la sfârșitul anului poți profita de reducerile de 37% la produsele selectate.

Rămâne la latitudinea ta, felul în care vrei să te organizezi. Pentru a-ți fi mai ușor în tot acest proces, te poți ghida după pașii detaliați mai jos.

4 Pași pentru a-ți transforma visul în realitate

  1. Stabilește-ți un plan

Pornește la drum cu un plan, care să te ajute să fii organizat pe tot parcursul perioadei de renovare. În acest fel vei ști exact punctul în care te afli, ce ar trebui să faci pentru ca lucrurile să se desfășoare conform viziunii tale și vei fi mai eficient. Nu vei pierde timpul cu lucruri care nu sunt necesare și nici nu vei face achiziții inutile.

Pe lângă un plan bine stabilit, este foarte important să îți stabilești și un buget, pentru ca ulterior să nu rămâi descoperit. Și ca să te asiguri că te încadrezi în limitele setate, poți profita de anumite promoții. Chiar dacă nu ești neapărat la pasul în care să cumperi gresie și faianță, de exemplu, acest lucru nu te împiedică să o achiziționezi din timp, cu reducere de 37%. Te bucuri de calitate la un preț excelent și, totodată, începi să bifezi anumite produse de pe lista. În oferta de la Ceramall vei găsi modele de gresie care imită parchetul, marmura sau cu aspect de piatră, lucioasă, mată sau texturată, potrivite pentru orice tip de încăpere.

  1. Optează pentru un stil de amenajare care să te reprezinte

Nu te lăsa pradă tendințelor! Alegerea stilului în care să se încadreze amenajarea ține foarte mult de preferințele personale, dar și de atmosfera pe care dorești să o creezi. Fie că optezi pentru un decor clasic sau pentru o amenajare modernă, este forte important să te regăsești în acel spațiu pe care vrei să îl renovezi și să achiziționezi exact materialele de care ai nevoie. La Ceramall există o varietate de modele de gresie și faianță, așa că ai toate șansele să găsești ceea ce îți dorești. Iar consultanții din showroom te vor ajuta să găsești ceea ce se potrivește în casa ta.

  1. Achiziționează materiale de calitate

Alegerea materialelor de calitate este un aspect extrem de important. Rezistența lor în timp și aspectul sunt esențiale, mai ales dacă vrei să te bucuri cât mai mult timp de investiția făcută.

Pentru pardoseală și pereți poți alege gresie și faianță de cea mai bună calitate, care să ofere un aspect luminos și elegant încăperilor. Există materiale versatile care oferă funcționalitate oricărui spațiu. Textura și rezistența la uzură sunt și ele caracteristici la fel de importante pentru un rezultat final de excepție.

  1. Alege culorile potrivite

Alegerea paletei de culori poate fi definitorie în aspectul pe care vrei să îl oferi casei tale. Nuanțele calde sunt ideale pentru a crea un spațiu primitor și luminos. Plăcile de gresie albă sau gri sunt perfecte pentru spațiile în care lumina naturală nu poate pătrunde sau atunci când dorești să adaugi căldură camerei. Dacă vrei să creezi un aspect luxos, atunci gresia neagră este aliatul tău. Pentru un efect vizual deosebit, include și câteva elemente naturale, precum plantele, pe care le poți folosi și pentru a crea zone despărțitoare.

gresie si faianta ieftina de la ceramall

Dacă îți este greu să te decizi, poți discuta cu specialiștii din showroom-ul  Ceramall, din București, situat pe Bulevardul Timișoara 80 B (intrarea din Valea Cascadelor prin strada Liniei), care te vor îndruma să alegi ceea ce se potrivește casei tale, ținând cont de dimensiuni și de modelele preferate. Nu rata reducerile la gresie și faianță din luna decembrie, care te vor ajuta să te încadrezi în bugetul alocat!

logoceramallv2

Articol scris şi publicat de către ranjakmedia.ro

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.