Intrebare de la: Florica pe adresa redactiei:

Buna ziua! Imi puteti spune si mie daca gasesc oglinda la metru la Dedeman. Eu sunt din Ivanesti Vaslui si n-as vrea sa bat drumul degeaba pana la magazin ca n-am masina si trebuie sa ma rog de un vecin. Vreau sa-mi pun pe hol o oglinda si mi-ar trebui taiata la dimnesiune 80 pe 160. Oare gasesc acolo sa mi-o taie ei direct?

 

Citeste mai jos raspunsurile cititorilor!

 
forum constructii case
Adauga o intrebare!
 
Vezi si alte intrebari de la cititori!
 

4 Comments

  1. Doamna Florica, nu cred ca au la Dedeman servicii de taiere oglinzi la dimensiuni. Acolo au doar de-a gata la dimensiuni din fabrica. Oricum puteti merge la magazin si daca nu gasiti acolo mergeti la Prest Simon in Vaslui pe strada Calugareni 48, langa benzinarie si acolo gasiti sigur ca ei se ocupa cu oglinzi si sticla.

  2. Nici eu nu cred ca au la Dedeman servicii de taiat oglinzi, sau oglinda la metru cum ziceti dvs. Da puteti suna la ei si sa intrebati ca sa nu bateti drumul degeaba.

  3. Mai tanti Florica dar tu nu ai vreun copil ceva care sa te ajute. Vii matale tocmai de la Vaslui cu ditamai oglinda dupa tine? Roaga un copil, nepot ceva, un vecin barbat care sa te ajute. ii dai dimensiunile si il rogi sa ti-o aduca. chiar daca platesti in plus dar nu te mai chinui matale. Parerea mea…

  4. Am sunat eu acum la Dedeman si nu au servicii de taiere oglinzi, sau cel putin asa mi-a spus doamna aceea la telefon. Mi-a zis ca au doar oglinzi cu tot cu rama la dimensiuni standard care se gasesc pe site si se poate comanda online direct pe site si v-o aduce acasa contracost.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.