Solicita o oferta!

Pretul este per panou si include TVA
Transport GRATUIT pentru comenzi mai mari

Panourile brute pot fi vopsite de catre beneficiar direct pe peretele aplicat.

Detalii Comanda

  Descriere produs

  Panourile decorative prezentate sunt realizate cu ajutorul unor tehnologii moderne de ultima generatie, care printr-o dozare si combinare perfecta de diverse materiale, cum ar fi: minerale, aditivi si armaturi speciale pe baza de Zirconiu, duc la realizarea unor panouri decorative termoreflexive unice in Romania. Datorita greutatii lor reduse de aproximativ 18kg/mp, aceste panouri reprezinta solutia ideala de placare a fatadelor izolate cu polistiren sau vata minerala. Deasemenea tinem sa va amintim ca datorita compozitiei lor speciale din care sunt realizate, aceste panouri sunt ignifuge avand Clasa A1 de Rezistenta la Foc.

  Caracteristici tehnice

  Lungime 1140 mm
  Latime 690 mm
  Grosime 25 mm
  Greutate 16,6 kg
  Aria 0,78 mp
  Produse similare:
  panou decorativ caramida lucioasa

  Caramida Monterey Brick

  panou decrativ caramida maro

  Caramida Old Brick

  Panou decorativ Caramida gri

  Caramida Grey Brick

  19 Comments

  1. placa grey brick se poate pune direct pe BCA 40cm farà inzolatie peret la exterior ;
   si cum se prind , trebuie si adeziv?

   multumesc anticipat

   • Daca peretele este din BCA de 40cm, banuiesc ca YTONG, puteti placa direct cu placi decorative prin lipire directa cu adeziv de BCA, in tehnica mamaligi sau pieptene, in functie de cat este de drept peretele. Apoi daca doriti, pentru o siguranta suplimentara puteti prinde si cateva dibluri. Mai jos puteti vedea un clip cu montarea direct pe BCA:
    Montarea panourilor decorative pe BCA

   • Da. Se pot aplica pe pereti din gipscarton, prin lipire directa cu adezivi din gama celor pentru prinderea placilor ceramice, sau prin prindere mecanica cu holzsuruburi, in genul celor folosite pentru prindere gipscartonului pe profile.

   • Daca le folositi pentru interior se poate aplica orice vopsea lavabila. Daca le folositi pentru exterior atunci se vor aplica niste straturi speciale ce vor fi puse la dispozitie in momentul achizitiei…

   • Se pot prinde direct cu holsuruburi pe peretele din scandura. Sunt foarte rezistente la actiunile mecanice asupra lor.

   • Se pot monta si in baie, iar in momentul achizitionarii un consultant va va da indicatii cu ce materiale puteti sigila suprafata.

  2. Bună ziua, merg prinse cumva și pe un gard zincat? Caut soluții pt intimitate în curte și îmi place ideea de piatră. Mulțumesc!

  Scrie un comentariu

  Your email address will not be published.


  *


  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.