Pret: 169 lei

Pretul este per panou si include TVA
Transport GRATUIT pentru comenzi mai mari

Plasarea comenzii de către dvs. este strict informațională pentru început. După plasare veți fi contactat(ă) de către un agent pentru stabilirea tuturor detaliilor din comandă, atât tehnice cât și financiare, asigurându-ne că totul este ajustat după nevoile dumneavoastră.

Detalii Comanda

  Descriere produs

  Panourile decorative prezentate sunt realizate cu ajutorul unor tehnologii moderne de ultima generatie, care printr-o dozare si combinare perfecta de diverse materiale, cum ar fi: minerale, aditivi si armaturi speciale pe baza de Zirconiu, duc la realizarea unor panouri decorative termoreflexive unice in Romania. Datorita greutatii lor reduse de aproximativ 18kg/mp, aceste panouri reprezinta solutia ideala de placare a fatadelor izolate cu polistiren sau vata minerala. Deasemenea tinem sa va amintim ca datorita compozitiei lor speciale din care sunt realizate, aceste panouri sunt ignifuge avand Clasa A1 de Rezistenta la Foc.

  Caracteristici tehnice

  Lungime 1140 mm
  Latime 690 mm
  Grosime 25 mm
  Greutate 16,6 kg
  Aria 0,78 mp
  Produse similare:
  panou decrativ caramida maro

  Caramida Old Brick

  Panou decorativ Caramida gri

  Caramida Grey Brick

  Panou Decorativ Caramida Brut

  Panou Caramida Brut

  9 Comments

  1. Va rog sa îmi spuneți daca aceste panouri au si izolație(adică pluta). Am văzut la niste oferte si cu pluta. Ce înseamnă panou! Nu am înțeles daca sunt mari sau cărămizi mici. Am o suprafața de apx.70 mp. Cat credeți ca ar costa?

   • Buna ziua. Acest tip de panou nu includ si izolatia. Ele se pot folosi ca strat de finisaj direct peste polistirenul de pe casa.
    Un panou are 0,78mp si este asa cum se vede si in imaginile de prezentare.
    Datorita dimensiunilor mari de aproape 1 mp acestea se monteaza foarte usor iar lucrarea de placare a peretilor se poate executa foarte repede: circa 5 mp pe ora.
    Pentru o suprafata de 70mp ati avea nevoie de circa 90 de panouri.

    • Buna spunetimi va rog frumos la o casa cu patru colturi (va spun asta sa fie mai usor de calculat),inaltimea colturilor de 7m liniari iar suprafata totals a casei 270mp la ce pret as ajunge cu panourile si tot ceea ce trebue pentru montarea lor ,va multumesc si astept cat ma urgent un raspuns .Va multumesc frumos.

     • Buna ziua. Doar panourile v-ar ajunge in jur de 10.000 de euro pentru intreaga suprafata de 270mp. Pentru materiale si accesorii de montaj pretul este realizat de catre o echipa de montaj in urma unor constatari si masuratori la locatie.

  2. Mai multe detalii aveți? Are si pluta,așa cum ați arătat in alte oferte? Cat ar costa ptr apx.70 mp,panouri tip cărămidă.

   • Desigur ca se pot face si la comanda. Acum depinde ce doriti mai exact.
    Pentru comenzi completati formularul din pagina si veti fi contactat de un reprezentant al producatorului.

  Scrie un comentariu

  Your email address will not be published.


  *


  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.