Pret: 169 lei

Pretul este per panou si include TVA
Transport GRATUIT pentru comenzi mai mari

Plasarea comenzii de către dvs. este strict informațională pentru început. După plasare veți fi contactat(ă) de către un agent pentru stabilirea tuturor detaliilor din comandă, atât tehnice cât și financiare, asigurându-ne că totul este ajustat după nevoile dumneavoastră.

Detalii Comanda

  Descriere produs

  Panourile decorative prezentate sunt realizate cu ajutorul unor tehnologii moderne de ultima generatie, care printr-o dozare si combinare perfecta de diverse materiale, cum ar fi: minerale, aditivi si armaturi speciale pe baza de Zirconiu, duc la realizarea unor panouri decorative termoreflexive unice in Romania. Datorita greutatii lor reduse de aproximativ 18kg/mp, aceste panouri reprezinta solutia ideala de placare a fatadelor izolate cu polistiren sau vata minerala. Deasemenea tinem sa va amintim ca datorita compozitiei lor speciale din care sunt realizate, aceste panouri sunt ignifuge avand Clasa A1 de Rezistenta la Foc.

  Caracteristici tehnice

  Lungime 1140 mm
  Latime 690 mm
  Grosime 25 mm
  Greutate 16,6 kg
  Aria 0,78 mp
  Produse similare:
  panou decorativ caramida lucioasa

  Caramida Monterey Brick

  Panou decorativ Caramida gri

  Caramida Grey Brick

  Panou Decorativ Caramida Brut

  Panou Caramida Brut

  14 Comments

    • Buna seara. Panourile decorative sunt realizate dintr-o combinatie de minerale, armatura pe baza de zirconiu si aditivi speciali, care indeplinesc cea mai importanta cerinta, ceruta in ultimul timp la noi in tara, si aceea ar fi Rezistenta la Foc.
     Ele se pot aplica prin lipire sau prin prindere mecanica direct pe perete.
     Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina produselor https://casasidesign.ro/panouri-decorative
     Daca aveti si alte intrebari nu ezitati sa ne contactati.

  1. aceste panouri vin si cu izolatie de polistiren inclusa? si daca da, care e pretul pentru diferite grosimi? multumesc!

   • Buna ziua. Aceste panouri sunt simple, fara izolatie din polistiren. Ele se pot aplica peste fatade deja termoizolate in scop decorativ si de protectie impotriva intemperiilor si a focului.

   • Buna ziua. Pretul afisat si in pagina este de 149 de lei pe panou. La comenzi de minim 4000 de lei transportul este gratuit. Panourile decorative se pot vedea doar la sediul fabricii iar pentru comenzi completati formularul de mai sus. Deasemenea daca doriti mai multe informatii puteti suna la numarul de telefon afisat in pagina.

  2. Puteți să trimiteți la Brașov câteva bucăți de cărămizi de toate culorile ( inclusiv brut ) pe stoc, desigur plătesc eu livrarea.
   Am de placat mai multe camere și un perete exterior și ași fi vrut să văd exact cum se potrivesc culorile și să văd cum arată vopsite manual pt brut.
   O zi bună

  3. Buna ziua. Montez acest tip de panouri decorative imitatie de caramida si piatra. Doar in zona Bucuresti si/sau Ilfov. Pentru cei interesati: 0743/092.587 sau nitanu_gabriel@yahoo.it. Pretind si ofer seriozitate.

  Scrie un comentariu

  Your email address will not be published.


  *


  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.