Pret: 125 lei

Pretul este per panou si NU include TVA
Transport GRATUIT pentru comenzi mai mari de 4000 de lei

Detalii Comanda

consultanta si comenzi panouri decorative

Descriere produs

Panourile decorative prezentate sunt realizate cu ajutorul unor tehnologii moderne de ultima generatie, care printr-o dozare si combinare perfecta de diverse materiale, cum ar fi: minerale, aditivi si armaturi speciale pe baza de Zirconiu, duc la realizarea unor panouri decorative termoreflexive unice in Romania. Datorita greutatii lor reduse de aproximativ 18kg/mp, aceste panouri reprezinta solutia ideala de placare a fatadelor izolate cu polistiren sau vata minerala. Deasemenea tinem sa va amintim ca datorita compozitiei lor speciale din care sunt realizate, aceste panouri sunt ignifuge avand Clasa A1 de Rezistenta la Foc.

Caracteristici tehnice

Lungime 1140 mm
Latime 690 mm
Grosime 25 mm
Greutate 16,6 kg
Aria 0,78 mp
Produse similare:
panou decorativ caramida lucioasa

Caramida Monterey Brick

Pret: 125 lei/panou

Panou decorativ Caramida gri

Caramida Grey Brick

Pret: 125 lei/panou

Panou Decorativ Caramida Brut

Panou Caramida Brut

Pret Promotional: 99 lei/panou

13 Comments

   • Buna seara. Panourile decorative sunt realizate dintr-o combinatie de minerale, armatura pe baza de zirconiu si aditivi speciali, care indeplinesc cea mai importanta cerinta, ceruta in ultimul timp la noi in tara, si aceea ar fi Rezistenta la Foc.
    Ele se pot aplica prin lipire sau prin prindere mecanica direct pe perete.
    Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina produselor https://casasidesign.ro/panouri-decorative
    Daca aveti si alte intrebari nu ezitati sa ne contactati.

  • Buna ziua. Aceste panouri sunt simple, fara izolatie din polistiren. Ele se pot aplica peste fatade deja termoizolate in scop decorativ si de protectie impotriva intemperiilor si a focului.

  • Buna ziua. Pretul afisat si in pagina este de 149 de lei pe panou. La comenzi de minim 4000 de lei transportul este gratuit. Panourile decorative se pot vedea doar la sediul fabricii iar pentru comenzi completati formularul de mai sus. Deasemenea daca doriti mai multe informatii puteti suna la numarul de telefon afisat in pagina.

 1. Puteți să trimiteți la Brașov câteva bucăți de cărămizi de toate culorile ( inclusiv brut ) pe stoc, desigur plătesc eu livrarea.
  Am de placat mai multe camere și un perete exterior și ași fi vrut să văd exact cum se potrivesc culorile și să văd cum arată vopsite manual pt brut.
  O zi bună

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*