Pret Casa La Rosu

intrebari si raspunsuri

Pret casa la rosu 2017

Intrebare de la: Alexandru Vartolomei pe adresa redactiei

” Salut. As dori si eu o estimare de costuri pentru manopera la rosu si materialele de constructii la o casa de 200mp, parter si un etaj cu zidarie din caramida Porotherm sau BCA Ytong. Terenul e pe plan drept, fundatia va fi simpla fara beci. La parter voi avea 1 living, o bucatarie, o baie, un dormitor, 3 holuri si o terasa. Iar la etaj 3 dormitoare cu 2 bai. Mentionez ca vreau sa ma apuc de construit la inceputul anului viitor. Va multumesc anticipat!

Raspunsul redactiei:

» Buna ziua. Pentru a va face o estimare cat mai exacta am avea nevoie de mai multe informatii cum ar fi: zona tarii in care se va construi casa, planurile casei, extrasele de materiale, masuratori si mult timp (de care nu prea dispunem 🙂 ). Dar ca sa va faceti o idee aproximativa despre care ar fi costurile de executie ale unei case la rosu (manopera + materialele de constructie) cu o suprafata de 200 de metri patrati, ar trebui sa luati ca pret de referinta pe mp suma de minim 200 de Euro. Deci la un calcul simplu 200mp x 200 Euro ar reiesi suma minima de 40.000 de euro. Pretul poate varia in functie de modul de executie: in regie proprie sau cu firma, si de calitatea materialelor pe care vreti sa le utilizati in executia casei.

» Mai multe detalii despre costul unei case la rosu puteti citi si in urmatorul nostru articol. Pentru orice alte nelamuriri nu ezitati sa ne contactati.

Cat costa o casa La Rosu?

1 Comment

  1. Buna ziua as vrea sa stiu si eu pretul unei case la rosu 80mp utili 2 dormitoare 13mp fiecare o baie 6 mp un hol 10mp si un living 28 mp fara manopera

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.