Intrebare de la: Elena pe adresa redactiei:

Buna seara! Am o problema la centrala pe gaz. Nu dibuiesc de la ce ar fi. E Wiesmann din 2010, veche. Nu incalzeste apa calda si caloriferul. Nu arata vreo eroare pe afisaj si banuiesc ca ar fi de vina termostatul de pe centrala. Am scos-o din priza, am verificat presiunea. Totul este ok, fara erori. Pana luni cand pot suna la reprezentantii autorizati trag nadejde ca pot rezolva sa nu stau fara caldura sau apa calda. Sunt singura cu 2 copii si e cam frig afara si sigur se va raci si in casa. V-ati intalnit cu situatii de genul? Ce pot incerca? Multumesc!

Citeste mai jos raspunsurile cititorilor!

 
forum constructii case
Adauga o intrebare!
Vezi si alte intrebari de la cititori!
 

5 Comments

  1. Schimbă centrala pe manual , să nu primească comenzi de la termostat,practic ignorați termostatul. Dacă nici așa nu merge nimic, înseamnă că aveți un senzor stricat și trebuie schimbat (senzorul). Vă spun din proprie experiență,am pățit- o și eu.

  2. Este posibil sa aibă calcar și trebuie făcut un ciclu de spălare cu un acid special. Cel puțin așa a facut la mine meseriasul care mi-a montat=o. Pana luni eu zic sa imprumuti un convector electric sau un radiator electric de la cineva ca sa ai cum sa te incalzesti intr-o camera pana rezolvi problema. Nu poti sta cu copilasii in frig! Sanatate multa!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.