Proiect Casa “Tempo”

Proiect Casa “Tempo”

» Ferestrele arcuite din fatada principala, imbracate in piatra naturala, precum jardiniera din fata lor, impreuna cu arcul sublim de deasupra usii garajului dau acestui proiect de casa un efect vizual deosebit.

» Proiectul Tempo este un proiect de casa ideal pentru o familie numeroasa, acest lucru vazandu-se direct de la intrarea in casa, accesul facandu-se prin intermediul unei usi duble generoase.

» Pentru impatimitii de cinematografie casa beneficiaza de o camera media dotata cu un sistem home theather special pentru a crea atmosfera de cinema direct la voi acasa.


» Bucataria casei beneficiaza de o insula centrala destul de generoasa cu acces in camara unde pot fi depozitate cu usurinta diverse alimente. Bucataria este deschisa avand legatura directa cu locul de luat masa si living, astfel incat reuniunile de familie sa nu conduca la probleme de spatiu, iar daca este cald afara distractia se poate muta pe terasa, care este separata de living prin doua usi mari vitrate, in felul acesta trecerea de la spatiul inchis la natura facandu-se foarte usor.

» Dormitorul matrimonial beneficiaza de o baie proprie dubla cu un dressing generos astfel incat fiecare membru al cuplului sa se simta in largul sau si sa nu fie constrans de spatiu, dresing-ul din spatele patului oferind o nota de stil si eleganta, iar accesul si privelistea catre terasa iti vor face diminetile mai frumoase.

» Arhitectii de la Platinum Homes au reusit prin stilul lor de proiectare sa dea flexibilitate spatiilor, acestea putandu-se plia pe diferite stiluri de viata si activitati.Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*