Proiect Nautilus

Nautilus – o casa cu un design special

» Daca ar fi sa catalogam urmatorul proiect de casa, titlul ar fi “Wow”, creatia arhitectului mexican Javier Senosiain ne arata cat de uimitoare, creativa si puternica poate fi mintea umana. Acesta a reusit sa creeze pentru un cuplu din Mexico City o opera de arta in care acestia pot locui.

» Casa este realizata sub forma unei cochilii spiralate de nautilus, fiind foarte inovativa si nonconformista. Designer-ul a vrut in acest fel sa aduca viata acvatica in arhitectura. Intrarea in aceasta uriasa cochilie se realizeaza prin fatada principala care este deasemenea neobisnuita, fiind realizata doar din sticla viu colorata.

» Dupa cum bine puteti observa, la acest proiect de casa nu doar exteriorul te da pe spate, cat si interiorul cu pereti nisiposi si multa verdeata iti taie efectiv respiratia. Integrarea naturii in spatiul de locuit este realizata impecabil.

» Pana si baia este realizata in acelasi stil acvatic ce te face sa te simti intr-un desene animat.Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.