Recipiente mirodenii si condimente

Cum sa-ti faci singur recipiente pentru mirodenii?

» Daca doriti sa aveti o bucatarie organizata, iar atunci cand gatiti sa aveti toate condimentele si mirodeniile la indemana, puteti face acest lucru cu cheltuieli minime si multa ingeniozitate.

» Veti avea nevoie de mai multe borcane, in functie de cat spatiu aveti disponibil si cate mirodenii vreti sa depozitati, capace metalice care sa se inchida perfect si o masina de gaurit.

» Luati masina de gaurit si dati cate o gaura in centrul fiecarui capac metalic.

» Apoi masurati diametrul capacelor si trasati pe suprafata de dedesubtul mobilei unde va veni exact centrul fiecarui borcan lasand cel putin 3cm distanta intre capace pentru o manevrare mai usoara la infiletarea borcanelor. Dupa masurare si trasare infiletati fiecare capac cu ajutorul unui holzsurub in suprafata de lemn, dar aveti grija la lungimea holzsurubului pentru ca atunci cand infiletati sa nu depasiti grosimea suprafetei de lemn.

» Urmatorul pas este sa spalati borcanele bine, pentru ca apoi sa le umpleti cu ingredientele dorite de voi si sa le infiletati la locul lor pentru a va fi la indemana pe viitor. SPOR LA GATIT!

Sursa: Heather Anderson 

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.