Sapte vise care prevestesc fericire

vise

Visele sunt adesea o reflectare a unor evenimente experimentate, totusi, la un anumit moment, fiecare persoana poate vedea nu doar un vis, ci un indiciu sau un semn. Visele pot fi alb-negru si necesita o atentie speciala. Expertii recomanda sa tii un jurnal de vise pentru a nu rata sansa de a privi in viitor si de a obtine raspunsuri la intrebarile tale.

Iata care vise prevestesc fericire si noroc

Huse Chei Auto din silicon E-Husa

Razele stralucitoare ale soarelui, in vis, promit sa aduca rapid bucurie in viata. Un fascicul luminos indreptat inainte vorbeste despre noi oportunitati. Soarele stralucitor pe cerul albastru este o veste buna, o veste de profit iminent. Raze care ating o persoana in vis inseamna ca va castiga bogatie.

Gradina frumoasa in care infloresc pomi fructiferi – prevesteste fericire. Teren bine ingrijit si o abundenta de rasaduri inseamna progres in relatiile de afaceri si expansiunea afacerilor. Abundenta fructelor pe copaci – fericire in viata personala, bunastarea familiei si a casei. Casa de la capatul gradinii si rasete de bucurie duc la rezolvarea oricaror conflicte si fericire, precum si la completarea familiei.

vise care prevestesc fericire

Munte inalt, pe care o persoana il urca in vis prevesteste succes rapid. Fericirea in viata va aparea la cei care ajung in varf si privesc in departare. Soarele stralucitor deasupra muntelui semnifica o crestere a salariilor.

Rozatoarele sau insectele se imprastie de sub picioare sau cad in capcane – semnifica vindecarea de boli, invingerea rauvoitorilor. astfel de vise promit noroc in orice afacere si absenta obstacolelor in drumul catre telul pretuit.

O cantitate mare de miere duce la noroc si fericire pentru multi ani. Fagure de miere – aduce noroc in viata personala, iar mierea turnata intr-un borcan promite noroc in treburile casnice.

Dirijarea unei orchestre semnifica succes in viata. Visul promite un moment favorabil pentru schimbare. Persoana va putea face alegerea corecta care o va duce la fericire.

Zborul cu avionul si aterizarea cu succes sau a fi la carma prevesteste noroc in domeniul afacerilor. Un astfel de vis promite succes in orice afacere pe care o intreprinde persoana.

In vis, fiecare persoana este capabila sa comunice cu ingerul sau pazitor, care cu siguranta va da un indiciu. Atentia la detalii va va ajuta sa raspundeti la cele mai dificile intrebari si sa evitati problemele.

Multa bafta!

Despre Irina 203 Articole
Buna! Sunt Irina si scriu pentru a aduce un folos cititorului. Imi doresc ca familiile romane sa fie fericite si informate, caci un popor educat este un popor puternic! Incerc sa aduc cat mai multe informatii utile in fiecare articol.

1 Comment

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.