Scoaterea mucegaiului de pe pereti

intrebari si raspunsuri

Scoaterea mucegaiului de pe pereti

Intrebare de la: Andreea pe adresa redactiei:

Salutare.

De cateva saptamani m-am mutat impreuna cu sotul si fetita intr-un apartament in chirie. Din cauza crizei cu pandemia nu ne-am mai putut permite chiria unde stateam si am fost nevoiti sa ne cautam ceva mai ieftin. Am reusit intr-un final sa gasim, doar ca in actualul apartament, dormitorul are unul din pereti plin de mucegai sau igrasie cum ii zice, cam toata partea de jos a peretelui. Un amic de-al sotului spunea ca trebuie izolat peretele pe interior, insa eu nu as vrea sa facem investitii prea mari deoarece in cateva luni poate ne revenim financiar si ne putem muta in alta parte in conditii mai bune. Acum va intreb, care ar fi cea mai ieftina si buna solutie pentru scoaterea mucegaiului de pe pereti? Si cand zis scos, chiar la asta ma refer, pt ca mie mi se pare ca e destul de adanc intrat mucegaiul in suprafata peretelui…

Raspunsul redactiei:

» Buna ziua. In mod normal daca peretele ar fi fost afectat doar la suprafata acestuia atunci o puteati rezolva usor doar cu solutii antimucegai, insa daca peretele este afectat de igrasie in profunzime, atunci va trebuie sa indepartati stratul de var si finisaj afectat, astfel incat sa eliminati toti sporii de mucegai.

» Apoi tratati bine suprafata cu solutii antimucegai sau spalati peretele cu clor, lasati sa se usuce bine si apoi finisati din nou cu glet si var.

» Mai multe detalii despre cum puteti scapa de mucegai gasiti in urmatorul nostru articol:

Solutii antimucegai – Cum scapam de mucegai si igrasie?

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.