Semnaturi vecini – bransament gaz

intrebari si raspunsuri

Semnaturi locatari pentru bransament gaz

Intrebare de la: Ciprian pe adresa redactiei

“Buna ziua .

Am o intrebare : vreau sa-mi trag gazul separat si sai-i pun centrala termica la un apartament cu 2 camere si mai am nevoie de 2 semnaturi a unor locatari care nu dau de ei si nici nu vor sa dea drumul la usa ! Am tevile taiate si risc sa raman fara caldura la iarna … va rog sa-mi dati niste sfaturi si sugestii daca se poate pentru solutionarea racordarii la instalatia de gaz? multumesc”
 

 Citeste Raspunsurile Cititorilor CasaSiDesign!

30 Comments

 1. Dacă ai majoritatea semnăturilor poți începe. Discuta cu șeful de scara și cu personalul de la asociație, mai apoi se poate merge mai departe cu proiectul. In principiu aveți voie trebuie sa discutați și cu firma care va pune centrala

 2. Declaratie la notar ca veti lua ulterior legatura cu proprietarii. Eu asa am facut si am reusit sa-mi trag gazul la apartament fara sa mai fiu nevoita sa vanez vecinii…

 3. Eu am reusit sa-mi pun centrala fara o semnatura a unui vecin
  Nu-l gaseam niciodata acasa….discuta cu seful de scara si cu firma care se ocupa de bransamentul de gaz si montarea centralei….

 4. Am fost la asociatie si mi-a spus ca nu poate sa-mi dea fara semnatura lor ca poate vor niste bani… i-am spus ca NU RASPUND LA USA.. mentionez ca sunt 20 de apartamente ..sunt al.17 care urmeaza sa pun centrala..

 5. Daca esti al 17 lea nu stiu dava ar mai trebui sa dai ceva….zic si eu…cred ca si au scos cheluiala pana acum…..
  Eu am fost a 11 a si nu am dat decat 20 de lei la 3 vecini ca restul mi au semnat fara bani….
  Vb cu cel care se ocupa de proiect…poate face si fara 2-3 semnaturi…ce sa faci????

 6. Ce declaratii, ce prostii, mergi la asociatie si zile ca ei trb sa fie primii care semneaza hartia, si dupa mergi linistit la firma care iti fc lucrarea pt gaz, accesul la utilitati nu poate fi conditionat de nimeni, banii pt teava trb sa fie calculati de asociatie pt a evita “jacmaneala” care o practica unii locatari care vor sa isi scoata profit. Teava nu mai apartine locatarilor ci delgaz grid!!!

 7. Pt cei ce nu erau acasă eu am plătit pt ei la asociație spunându-mi ca le vor da ea banii, dar alții când și au pus și nu eram eu acasă asociația a zis ca nu a primit nimic. Deci dacă dai partea celor ce nu sunt acasă la cei de la asociație te rezolva chiar dacă proprietarii nu mai primesc nimic

 8. Nu e corect,majoritate au semnat si pt doi care nu vor ,nu poți sa-ți rezolvi problema.Câți bani ar trebui sa li se cuvina,parerea mea o declaratie la notar cum că te vei achita fata de ei si dusă la asociatie(in copie).Eu am intampinat la instalare interfon o astfel de piedică,era vorba de o familie care nu voia interfon pe motiv ca nu stă la parter(am trecut la asociatie )și am rezolvat!Succes,zic să insisti ,vei reuși!

 9. Dacă cel de la partier a pus primul țeava pina la etj. 4 are dreptul să-ți ceara bani dacă nu trebuie săi dai nimic

 10. Eu am fost in aceeasi situatie. Faci tabelul doar cu cei care vor sa semneze si e suficient. Nu-i pui si pe cei care nu vor sa semneze.

 11. Eu am tras țeava de la 2 pina la etj 4 și cine și-a pus centrală după a tr sa le cer bani doar de la cei ce stau de la 2 in sus .Ca restu nu au nici o treaba .

 12. Suntem pe o stradă privată și dorim racordarea la rețeaua de gaze.Suntem 16 familii dinte care una nu ne dă acordul pe drumul de servitute.Avem 1/16 cotă indiviză.
  Ce putem face?

 13. Buna ziua! Copropietarii nu vor sa dea declaratie ca sunt deacord sa tragem gaze, ce putem face??Unde ne putem adresa!Mama mea care traieste si e propietara nu poate sa bage gaze la dansa in casa din cauza nepotilor! Va multumesc!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*