Sobe de lut facute manual

20 de modele de sobe din lut realizate manual

» Sobele din lut functioneaza pe acelasi principiu ca si sobele din teracota. Ele se alimenteaza cu combustibil lemnos, se incalzesc si pastreaza inmagazinata caldura in peretii acesteia pentru o perioada indelungata de timp, reusind astfel sa pastreze in incaperea in care este amplasata o temperatura confortabila pentru o anumita perioada de timp.

» Chiar daca foarte multa lume a trecut pe incalzirea cu centrale termice, pe lemn sau gaz, totusi acestia nu vor sa renunte la sobele din casa. Multi dintre ei le pastreaza inca functionale pentru situatii speciale cum ar fi aceea in care li se strica centrala termica.

» Pana cand cei de la service vin sa repare centrala, proprietarii isi incalzesc casele cu soba pe lemne. Este un sistem de backup foarte bun si functional.

» Datorita faptului ca lutul este un material ce poate fi foarte usor de modelat, adevaratii mesteri pot transforma forma unei sobe in adevarate piese de mobilier incalzite.

» Sobele se aseaza in coltul sau mijlocul camerelor, iar in prelungirea acestora se realizeaza tot din lut minicanapele incalzite, pe care membrii familiei se pot odihni si relaxa intr-un mediu cald si placut.

soba din lut facuta manual

soba de lut moderna

soba de lut sub scara  soba din lut cu focar tip semineu

sobe din lut realizate manual

soba de lut alba

modele sobe din lut

pret soba de lut

meserias sobe de lut

sobe din lut realizate manual

Vezi Pretul pe Emag!

sobe facute din lut

focar soba din lut

cum se face o soba din lut

preturi sobe din lut

soba din lut si caramida

sobe de lut

» Toate aceste sobe pot fi modelate ca un adevarat mobilierPrin urmare, frumusetea acestor opere de arta, am putea spune, poate fi integrata fara probleme in locuintele existenteindiferent de stilul de design interior.

 » Aceste superbe sobe din clei sunt realizate in atelierul nemtesc Inderwies Keramik – Germania, unde il puteti gasi pe “maestrul” Kolozsi Attila, specializat in lucrari cu argila din 1987.
 
Sursa foto: Pinterest & Inderwies Keramik

Despre Robert 72 Articole
Salut dragi cititori! Numele meu este Robert si dupa 20 de ani de munca in santierele tarii si din strainatate, am decis sa ma asez in fata calculatorului si sa va impartasesc din experienta mea profesionala acumulata in decursul timpului. Sper ca articolele mele sa va fie de un real folos!

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.