Te-ai muta cu familia ta? Așa alegi o casă nouă!

case_de_vanzare_imobilewell

Persoanele care plănuiesc să-și întemeieze o familie sau tinerii părinți sunt unul dintre cele mai importante grupuri de cumpărare de pe piața imobiliară. Dar căror facilități merită să le acorde atenție atunci când cumpără o casă confortabilă pentru noua familie. Alegerea unei case este una dintre cele mai importante decizii care afectează viața, iar achiziția implică adesea asumarea unor obligații financiare, așa că merită ca achiziția să fie abordată rațional.

Alegerea pieței primare sau secundare nu este principalul criteriu de decizie pentru tinerii părinți sau persoanele care intenționează să întemeieze o familie. În acest caz, persoanele care caută case  acordă atenție ambelor variante. După cum arată cercetările, cele mai importante facilități pentru acest grup țintă includ: apropierea de zonele verzi, locuri de joacă, apropierea de școli, un loc de joacă sau o grădină spațioasă.

locuinte_de_vanzare_imobilewell

Locația contează

Unul dintre cei mai importanți factori cărora tinerii părinți sau persoanele care intenționează să întemeieze o familie îi acordă atenție este locația. Chiar și cea mai frumoasă casă, situată departe de activitățile zilnice și care necesită deplasări lungi, poate deveni o corvoadă în timp. Cel mai eficient mod este să se aleagă câteva locații de dorit și să te concentrezi pe căutarea de imobile acolo.

Un aspect important în alegerea unei locații este și ușurința de acces, precum și disponibilitatea și varietatea legăturilor de transport către locul nostru de muncă sau reședința familiei și prietenilor. De asemenea, ar trebui acordată atenție proximității zonelor verzi, parcurilor sau magazinelor, locurilor de joacă și centrelor sportive.

Siguranță și confort

Persoanele care plănuiesc să întemeieze o familie în viitorul apropiat și tinerii părinți acordă, de asemenea, atenție sentimentului de siguranță pentru ei și pentru cei dragi.

Cei interesați sunt adesea atenți dacă proprietatea este închisă și dacă are o grădină spațioasă pentru a petrece timp împreună în aer liber. 

familia_se_muta_imobilewell

Nu numai infrastructura imobiliară

Cumpărarea unei case este un pas important în viața fiecărei familii, așa că merită să te gândești cum ar trebui să arate casa de vis. Planurile de extindere a familiei sunt de mare importanță. Este important câți copii îți dorești și dacă consideri ca părinții sau bunicii să locuiască pe viitor în aceeași casă.

Cu toate acestea, un spațiu mare nu este totul, deoarece zonarea adecvată a unei case de vanzare joacă un rol important. O zonă de living spațioasă, bine luminată, cu o zonă de bucătărie este un loc important în care familia petrece timpul, primește oaspeți, gătește, se joacă și se relaxează împreună. Părinții acordă atenție și grădinilor spațioase, unde copiii își pot petrece timpul în siguranță și în aer liber.

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.