Toate cuvintele se materializeaza, iată 2 moduri de a verifica

cuvintele devin realitate

Despre faptul ca cuvintele noastre se materializeaza, poate a auzit fiecare. Dar cum functioneaza asta, doar cativa inteleg. Va propunem sa stapaniti 2 practici psihologice simple care va vor permite nu numai sa verificati veridicitatea unei astfel de credinte, ci si sa va schimbati viata in bine.

Inainte de a trece la exercitii practice, sa intelegem teoria. „Materializarea” cuvintelor inseamna faptul ca toate presupunerile pe care le-ati exprimat si predictiile facute tind sa se adevereasca mai devreme sau mai tarziu.

Cum sa intelegeti ca acest lucru este adevarat si ca toate cuvintele pe care le rostiti se vor intampla in realitate, va fi discutat in continuare.

Cuvintele si gandurile se materializeaza

Huse Chei Auto din silicon E-Husa

Principiul implementarii sale este destul de simplu. Rearanjati-va discursul in asa fel incat:

  • sa nu folositi blasfemia;
  • sa nu faceti ipoteze negative;
  • nu te certa sau nu iti reprosa nimic;
  • nu te plange si nu arata rusine;
  • evitati expresiile cu NU;
  • nu-ti dori tie si altora necazuri sau negativitate.

Faceti o regula sa spuneti cuvantul Accept la tot binele ce vi se intampla.

cuvintele se materializeaza

Aderand la aceste principii timp de cel putin o saptamana, vei fi in sfarsit convins ca cuvintele si gandurile sunt materiale si vei observa primele schimbari tangibile.

Cuvintele scrise de asemenea, tind sa devina realitate

Pentru a face acest lucru, va trebui sa tineti un jurnal. In fiecare seara, petreceti 5-7 minute descriind ziua trecuta si planificati ziua de maine. Dar trebuie sa procedati astfel:

1. Pentru intreaga zi, alege cel putin 3 situatii pentru care te poti lauda.

2. Enumerati cateva calitati de care ati dat dovada in timpul zilei: rabdare, generozitate, eruditie si asa mai departe.

3. Prezice ce zi buna vei trai maine.

Pastrand un astfel de jurnal, poti oricand sa te uiti la inregistrarile vechi si sa te asiguri ca toate urarile bune se implinesc mai devreme sau mai tarziu. Aceasta este cea mai clara confirmare ca si cuvintele scrise sau dorintele tind sa devina realitate.

Foloseste aceste 2 practici simple, dar eficiente si iti vei putea schimba radical viata intr-o perioada scurta de timp.

Despre Irina 203 Articole
Buna! Sunt Irina si scriu pentru a aduce un folos cititorului. Imi doresc ca familiile romane sa fie fericite si informate, caci un popor educat este un popor puternic! Incerc sa aduc cat mai multe informatii utile in fiecare articol.

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.