Cele mai noi tratamente pentru hemoroizi! Vezi care sunt…

tratament hemoroizi

Invata sa tratezi cu succes hemoroizii

» Tratament hemoroizi: Hemoroizii sunt vene dilatate la nivelul rectului si canalului anal. Ei pot ajunge la dimensiuni mari si deloc confortabile si se pot complica, ajungandu-se la tromboza venoasa si chiar prolaps.

» De aceea, este extrem de important sa fie diagnosticati si tratati in timp util, pentru ca, desi o boala jenanta si suparatoare, nu este deosebit de grava. Tot important este si ca diagnosticul sa fie facut de catre medic, pentru a exclude alte afectiuni care, dimpotriva, va vor putea pune in pericol daca nu sunt tratate in timp util.

» In functie de simptomele si stadiul bolii, tot medicul va fi cel care va va indica cea mai buna conduita terapeutica.

» Aceasta poate varia de la recomandari cu privire la igiena de viata, cu modificarea alimentatiei si evitarea sedentarismului – pentru cazurile usoare de hemoroizi, pana la tratamentul cu creme antihemoroidale sau diverse mini interventii in cabinet. In cazurile foarte grave, se poate ajunge la chirurgie, insa acestea sunt rare si in general se datoreaza neprezentarii in timp util la cabinetul medicului.

Stilul de viata

Huse Chei Auto din silicon E-Husa

» Prima recomandare pe care o vei primi cu siguranta in cazul prezentarii la cabinet avand hemoroizi este modificarea stilului de viata.

» Cauza principala a aparitiei hemoroizilor fiind constipatia, va trebui sa faci cateva modificari in dieta, legate in special de introducerea a cat mai multe alimente bogate in fibre, precum legumele si fructele, dar si cerealele integrale. Persoanele care obisnuiau sa consume foarte multa carne va trebui de asemenea sa echilibreze alimentatia, avand in timpul saptamanii si mese sau chiar zile intregi in care consumul de carne sa fie evitat.

regim hemoroizi

» De asemenea, miscarea este extrem de importanta, asa ca recomandarea de a face miscare 30 de minute in fiecare zi pentru o viata sanatoasa va trebui respectata cu strictete.

» In cazurile usoare de hemoroizi, respectarea acestor recomandari va fi suficienta si nicio alta masura nu va fi necesara.

Cremele antihemoroidale

» Exista numeroase creme si supozitoare antihemoroidale, prescrise de asemenea pentru cazurile usoare de hemoroizi. Unele dintre ele se elibereaza fara prescriptie medicala, unele pot fi recomandate doar de farmacist, dar cel mai bine este sa te prezinti la medic, mai ales daca simptomul este sangerarea anala.

cum scap de hemoroizi

Tratament pentru hemorozi!

Metode de tratament ale hemoroizilor in cabinetul medical

» Exista in acest moment numeroase tipuri de tratament pentru hemoroizi moderne, foarte eficiente si in general usor de suportat de catre pacient (un motiv in plus pentru a apela la un medic, chirurgia nu mai este demult singura solutie):

  • Electroterapia bipolara – prin care este coagulata mucoasa de langa hemoroid
  • Ligaturarea hemoroizilor – un ac cu ata medicala este trecut sub artera ce sustine hemoroidui, intrerupandu-se vascularizatia acestuia printr-un nod extern
  • Fotocoagularea, realizata cu un aparat denumit fotocoagulator, o metoda folosita pentru hemoroizii ce sangereaza
  • Injectarea mucoasei hemoroizilor cu un agent sclerozant – pentru hemoroizii de mici dimensiuni
  • Criogenia – se ingheata hemoroizii folosind azot lichid
  • Ligaturarea hemoroizilor cu inele de cauciuc, o metoda sigura si nedureroasa

» Iata asadar cate solutii exista pentru a scapa de hemoroizi. Nu trebuie decat sa iti faci curaj si sa te prezinti la un cabinet medical de incredere!

Despre Anca 108 Articole
Salutari si bine ai venit! Numele meu este Anca, editor CasaSiDesign.ro, si sunt o mare sustinatoare a lucrurilor frumoase, practice si mai ales a unui stil de viata sanatos. Te invit sa vezi articolele scrise de mine si te rog sa nu uiti sa-mi dai un feedback printr-un comentariu. Iar daca ti-au placut informatiile nu uita sa le si Distribui printr-un Share pe Facebook. Multumesc!

Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.