Intrebare de la: Iuliana pe adresa redactiei:

”  Buna ziua. Vreau sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns: Uscatorul de rufe trebuie conectat la scurgere? Vreau sa-mi cumpar un uscator de rufe separat de masina de spalat, doar ca nu am loc sa-l amplasez exact langa masina de spalat. Trebuie sa-l pun pe peretele celalalt unde am loc, doar ca acolo nu am scurgere. Cum sa fac? Va multumesc anticipat!

Raspunsul redactiei:

Buna ziua Iuliana. Furtunul de evacuare al uscatorului de rufe este unu flexibil si de dimensiuni mici ca diametru, iar din cauza ca acesta nu are o lungime foarte mare, va trebui sa-l prelungiti. Daca personal nu va descurcati, indicat este sa chemati un instalator care sa va prelungeasca furtunul si sa-l pozeze frumos pe perete pana la gura de scurgere din zona masinii de spalat.

Citeste mai jos raspunsurile cititorilor!

 
forum constructii case
Adauga o intrebare!
 
Vezi si alte intrebari de la cititori!
 

2 Comments

  1. Cu siguranta uscatorul de rufe trebuie conectat la scurgere la canalizare, altfel n-are unde sa se duca condensul si apa din rufe. Eu am prelungit furtunul cu niste pexal si la imbinare i-am pus niste banda adeziva. Merge bine de vreo 2 ani. Atentie la racordul la canalizare sa nu fie mai inalt de 80 de cm ca refuleaza inapoi.

    • Cu siguranta uscatorul prezinta si un rezervor in care se acumuleaza apa condensata. Este adevarat faptul ca pentru a nu avea grija deversarii lui dupa fiecare uscare, uscatorul se poate racorda la scurgere.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.