O casa care functioneaza

Cum sa amenajezi o casa pentru a fi functionala?

» O casa care este atat confortabila, cat si functionala. Unde copiii si parintii lor se pot relaxa, pot lucra si se pot juca. O casa avand doar 100 de metri patrati pentru activitati dar care sunt totusi aerisiti. Organizata sa ofere spatiu fiecaruia si mobilata astfel incat sa favorizeze comuniunea membrilor familiei. Cum ar arata o astfel de casa? Ne-am decis sa aflam.

» Separat dar impreuna. O canapea amplasata spate in spate cu doua sezlonguri realizeaza doua zone confortabile in aceeasi camera.

» Atat pentru impatimitii de filme cat si pentru iubitorii cartilor. Sezlongurile sunt indreptate catre televizor in timp ce canapeaua este locul perfect pentru a te retrage cu o carte buna.

» A recicla diferentiat este usor daca ai cosuri etichetate clar si care nu sunt depozitate in spatii inchise.

» Gateste si stai de vorba.

» Insula din mijlocul bucatariei este inima bucatariei. Aici au loc pregatirea, fierberea si degustarea mancarurilor. Si avand scaune de partea opusa a mesei, bucatarul nu este niciodata lasat pe dinafara conversatiei.

» Acest dulap cu sertare poate fi o alegere practica in locul unei noptiere. Stilul zvelt, ingust este perfect pentru un spatiu mic, iar sertarele asigura loc suficient pentru materialele de citit.Fii primul care adauga un comentariu!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.