Proiect casa CSD 011

fatada casa

Proiect casa parter+mansarda

» Proiectele de casa cu mansarda sunt case confortabile si foarte functionale pentru o familie cu mai multe persoane. Cele mai populare proiecte de case sunt acelea care reusesc sa transforme din pod o mansarda locuibila, sugerand in acelasi timp o diviziune corect partitionata a interiorului, in zone de zi, noapte si zone de birou sau lucru.

» Acest proiect este o casa functionala, cu mansarda si un garaj, proiectat pentru o familie de 3-6 persoane. Exteriorul sau in stil contemporan si atractiv este o combinatie foarte reusita intre clasic si modern.

» Impartirea spatiilor la interior este foarte bine gandita, practica si confortabila, impartite pe zone, partea de zi…de familie…este o camera de zi spatioasa si bine luminata, avand o zona de luat masa si o bucatarie cu camara. In functie de gusturile beneficiarilor, bucataria poate fi inchisa sau deschisa.

» La parter exista o camera suplimentara care poate fi adaptata pentru un birou, spatiu de lucru sau camera de oaspeti.

» Proiectul prezentat este, atat interior cat si exterior, planificat in conformitate cu noile tendinte de proiectare si design. Este o casa care se potriveste atat cu peisajul rural cat se poate integra cu lejeritate si in cel urban.

» Tip Locuinta: Parter + Mansarda

» Suprafata construita: 180mp

PLAN PARTER

PLAN MANSARDA

SECTIUNEA 1

SECTIUNEA 2

Sursa foto: pracownia-projekty.dom.pl

» Proiectele prezentate de noi au rolul de a va inspira. Asteptam opiniile voastre in legatura cu acest proiect completand formularul de comentarii de mai jos.

4 Comments

    • In jur de 800-1000 de euro Proiect pentru obtinerea Autorizatiei de Construire si intre 1500-1800 de euro Proiect Tehnic.
      Precizam ca preturile sunt estimative bazate pe preturi de piata oferite de arhitecti. Noi nu vindem proiecte doar facem prezentari si informari despre case.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published.


*