Proiect casa CSD 011

fatada casa

Proiect casa parter+mansarda

» Proiectele de casa cu mansarda sunt case confortabile si foarte functionale pentru o familie cu mai multe persoane. Cele mai populare proiecte de case sunt acelea care reusesc sa transforme din pod o mansarda locuibila, sugerand in acelasi timp o diviziune corect partitionata a interiorului, in zone de zi, noapte si zone de birou sau lucru.

» Acest proiect este o casa functionala, cu mansarda si un garaj, proiectat pentru o familie de 3-6 persoane. Exteriorul sau in stil contemporan si atractiv este o combinatie foarte reusita intre clasic si modern.

» Impartirea spatiilor la interior este foarte bine gandita, practica si confortabila, impartite pe zone, partea de zi…de familie…este o camera de zi spatioasa si bine luminata, avand o zona de luat masa si o bucatarie cu camara. In functie de gusturile beneficiarilor, bucataria poate fi inchisa sau deschisa.

» La parter exista o camera suplimentara care poate fi adaptata pentru un birou, spatiu de lucru sau camera de oaspeti.

» Proiectul prezentat este, atat interior cat si exterior, planificat in conformitate cu noile tendinte de proiectare si design. Este o casa care se potriveste atat cu peisajul rural cat se poate integra cu lejeritate si in cel urban.

» Tip Locuinta: Parter + Mansarda

» Suprafata construita: 180mp

PLAN PARTER

PLAN MANSARDA

SECTIUNEA 1

SECTIUNEA 2

Sursa foto: pracownia-projekty.dom.pl

» Proiectele prezentate de noi au rolul de a va inspira. Asteptam opiniile voastre in legatura cu acest proiect completand formularul de comentarii de mai jos.4 Comments

    • In jur de 800-1000 de euro Proiect pentru obtinerea Autorizatiei de Construire si intre 1500-1800 de euro Proiect Tehnic.
      Precizam ca preturile sunt estimative bazate pe preturi de piata oferite de arhitecti. Noi nu vindem proiecte doar facem prezentari si informari despre case.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*